Utorak, 10/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Azija
10/09Palestina vs JordanUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
09/09/2024 13:40
Domaća selekcija nalravila je iznenađenje u prvom kolu treće faze kvalifikacija za Mundijal. Meč sa Jordanom Palestinci igraju u Maleziji u Kuala Lumpuru u utorak od 16 časova.
Palestina

Pored svega što se dešava u Palestini selekcija ove zemlje nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. uspeli su da dođu do završne faze kvalifikacija i odlazak u SAD; Meksimo i Kanadu bio bio pravo svetsko čudo. Međutim, u prvom kolu treće faze Palestina je napravila veliko iznenađenje osvajanjem boda u Južnoj Koreji. U Seulu nije bilo golova i to je ogroman bod za Palestinu koje je u drugoj fazi zauzela drugo mesto u svojoj grupi iza Australije a ispred Libana i Bangladeša. Sada je grupa dosta jača, tu su, pored Palestine i Jordana i Južna Koreja, Oman i Kuvajt, ali daleko od toga da Palestina nema šta da traži u njoj i svakako može napasti makar 4. mesto i plasman u baraž.

Jordan

Gosti su u prvom kolu podbacili, odigrali su nerešeno na svom terenu sa Kuvajtom ali se mora priznati da nisu imali ni sreće jer su Kuvajćani izjednačili u 92. minutu meča. Jordan je zablistao na Azijskom kupu početkom godine i igrao je u finalu kontinentalnog prvenstva. Izgubili su od Katara ali su ostavili sjajan utisak i sada su pomerili lestvicu pa svi očekuju odlazak na Mundijal kroz dve godine. Bez većih problema su prošli prve dve faze, u drugoj su bili prvi i zajedno sa Saudijskom Arabijom prošli dalje dok su kvalifikacije završili Tadžikistan i Pakistan. S obzirom da dve selekcije idu direktno na Svetsko prvenstvo a još dve u baraž, šanse Jordanaca uopšte nisu male.

Predlog

Palestinci imaju ogroman hendikep jer ne igraju u svojoj zemlji i tako će Jordan dočekati u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije. Naravno da neće imati pomoć sa tribina ali je zato njihov motiv oroman što se videlo i u duelu sa Jožnom Korejom. Ponovo će defanziva odlučivati i naš predlog je igra na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.