Utorak, 10/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Azija
10/09Bahrein vs JapanUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
9 / 10 Ulog
09/09/2024 14:04
Samuraji su đestoko krenuli i Kinezima naneli sramotan poraz. U Bahreinu im neće biti lako u utorak od 18 časova.
Bahrein

Domaćin će reprezentaciju \'\'zemlje izlazećeg sunca\'\' dočekati u gradu Rifi a ne u prestonici Manami. U prvom kolu treće, poslednje, faze kvalifikacija za Mundijal u SAD, Kanadi i Meksiku, ova selekcija je napravila pravu senzaciju osvajanjem tri boda na gostovanju u Australiji. Slavili su sa 1:0 i to autogolom pred sam kraj meča. Mora se priznati da su bili miljenici fortune jer su Oziji imali mnogo više od igre i veliki broj prilika. Sada je situacija za Bahrein odlična, grupa jeste pakleno teška ali ako bi pobedili Japan, vrata Mundijala bi im se širom otvorila. Ipak, ne treba biti nerealan i proglašavati ovu selekciju za favorita u konkurenciji Saudijske Arabije, Japana i Australije, ali bi morali da pikiraju makar četvrto mesto jer su kvalitetniji od Kine i Indonezije.

Japan

Ova selekcija je podbacila na Azijskom kupu nacija ali je za Japan Svetsko prvenstvo prava mera. Bili su odlični na Mundijalu u Kataru i ne sumnjamo da će se plasirati i na onaj kroz dve godine koji će zajedno organizovati SAD, Meksiko i Kanada. U prvom kolu poslednje faze kvalifikacija Japan je deklasirao Kinu na svom terenu sa čak 7:0. Bila je to prava rapsodija Samuraja protiv nejakih Kineza i nije ni čudo da su japanci i u prethodne dve utakmice rivalima davali po 5 golova. Ipak, ne mođe se meriti Sirija i Mijanmar sa, recimo, Australijom i Saudijskom Arabijom, sa kojima igraju u ovoj grupi. Japan zanima samo direktan plasman, a za to moraju da budu među dve prvoplasirane ekipe.

Predlog

Počrtkom godine su se ove dve selekcije sastale na Azijskom kupu nacija u Kataru a Japan je slavio sa 3:1. Zanimljivo je da su se pre toga sastali pre 14 godina, takođe na istom takmičenju. i sada je Japan veliki favorit ali Bahrein će sve učiniti da ostane neporažen. Naš predlog su golovi i ne verujemo da će ih biti više od tri. za 0-3 gola kvota je 1.53 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.