Utorak, 10/09 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
10/09Letonija vs Farska Ostrva1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/09/2024 01:14
U utorak se završava prvi ciklus Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Letonije i Farskih Ostrva. Početak ovog susreta je zakazan za 18 časova.
Letonija

Osim onog jednog plasmana na Evropsko prvenstvo, selekcija Letonije do sada nije beležila značajnije rezultate.
Primarni cilj u ovogodišnjem izdanju Lige nacija će svakako biti plasman u višu diviziju, međutim, ne treba ni pominjati koliko će to predstavljati težak zadatak.
U prvom kolu je Letonija doživela težak poraz na gostovanju kod favorizovanje Jermenije, a taj susret je završen rezultatom 4:1, pa je sigurno da će Letonci dati sve od sebe da se iskupe svojim navijačima za taj neuspeh.

Farska Ostrva

Što se tiče ove selekcije, Farska Ostrva posle duže vremena imaju velike ambicije u Ligi nacija, a deluje da se to može i naslutiti na osnovu premijernog meča.
Naime, Farani su u prvom kolu remizirali na svom stadionu protiv favorizovane Severne Makedonije, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
Zanimljivo je da smo oba pogotka videli sa bele tačke, a kada se podvuče crta, utisak je da je domaća ekipa imala zrelije šanse na tom duelu, iako su se Farani u drugom delu igre povukli, branili i čekali šansu iz kontri, i da je bilo malo sreće, ovaj tim je mogao i do sva tri boda.

Naš predlog

Ono što je najveći problem Farana poslednjih nekoliko godina su očajne partije na strani, zbog čega i dajemo prednost Letoniji na ovom duelu i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.