Sreda, 11/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
11/09Venecuela vs UrugvajDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
10/09/2024 01:45
Utorak nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Venecuele i Urugvaja. Početak ovog susreta je zakazan za 00:00h.
Venecuela

Selekcija Venecuele igra za sada dosta dobro u kvalifikcaijama za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano za dve godine, a u ovom trenutku se ova reprezentacija nalazi na petom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.
Poznato je da će šest najbolje plasiranih selekcija izboriti direktan plasman na Mundijal, i svakako da je pred reprezentativcima Venecuele izuzetno težak zadatak.
U prošlom kolu je ova selekcija doživela težak poraz na gostovanju kod Bolivije, a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Urugvaj

Urugvaj je uz Argentinu sasvim sigurno i selekcija koja je do sada ubedljivo najviše pokazala u ovim kvalifikacijama.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji svetski šampioni nalaze na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Argentinu, pa na prvi pogled deluje da plasman na završni turnir zaista ne bi smeo da se dovede u pitanje.
U prošlom kolu je na oproštaju Luisa Suareza od reprezentacije Urugvaja, ovaj tim samo remizirao na domaćem terenu protiv Paragvaja, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Venecuela je za sada praktično sve bodove osvojila na domaćem terenu i upravo to je jedan od glavnih razloga zašto ovoj selekciji dajemo blagu prednost na ovom duelu, pa vam predlažemo da se oprobate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.