Četvrtak, 12/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
12/09CRB vs Sport Resife1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/09/2024 01:52
Brazilska Serija B odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali duel između CRB-a i Sport Resifea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
CRB

CRB se nalazi u veoma teškoj situaciji, pošto je ova ekipa u ovom trenutku stacionirana na sedamnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata znači selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je bez trijumfa, a u tom periodu su fudbaleri CRB-a, doživeli čak četiri poraza uz samo jedan remi, što je svakako premalo za ekipu koja želi da izbori opstanak.
U prošlom kolu je inače ovaj tim poražen na gostovanju kod Vilja Nove, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Sport Resife

Sigurno je da se od Sport Resifea dosta više očekivalo, a čini se da ova ekipa tek sada polako ali sigurno ulazi u pobednički ritam, i treba očekivati napad na jednu od prve četiri pozicije što na kraju između ostalog donosi i plasman u Seriju A.
Na poslednja dva meča u Seriji B ova ekipa je ostvarila isto toliko trijumfa, što je trenutno dovoljno za šesto mesto na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Vilja Novu.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila u gostima kod Avaija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

CRB igra katastrofalno u poslednje vreme, dok Sport Resife kako vreme prolazi igra sve bolje i sva je prilika da će ova ekipa doći i do trećeg uzastopnog trijumfa, pa vam hrabro savetujemo da okušate sreću sa dvojkom za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.