Četvrtak, 12/09 - Fudbal, Kostarika, Primera Division
12/09Deportivo Saprissa vs Pérez ZeledónUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
10/09/2024 02:00
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel iz elitnog fudbalskog ranga Kostarike, a u pitanju je susret između Saprise i Zeledona. Početak ovog susreta je zakazan za 04:00h.
Saprisa

Fudbaleri Saprise igraju promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na San Karlos. Vredi pomenuti da četiri najbolje plasirane ekipe na kraju regularnog dela prvenstva idu u plej-of, što je naravno i primarni cilj Saprise.
Inače, na pet poslednjih mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz. U prošlom kolu je Saprisa remizirala na u gostima kod Alahuelensea, kada je bilo 1:1.

Zeledon

Što se tiče Zeledona, primarni cilj će kako sada stvari biti opstanak u društvu najboljih. U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli, a ono što nije dobro je što su fudbaleri Zeledona do sada ostvarili samo jedan trijumf u šampionatu, uz četiri remija i tri poraza.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza, a u prošlom kolu je Zeledon remizirao na svom stadionu protiv Guanakasteke, a taj susret je završen rezultatom 1:1, što je bio već četvrti remi u sezoni.

Naš predlog

Utisak je da je Saprisa apsolutni favorit na ovom duelu, a sva je prilika da će nam ovaj susret doneti i dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa igrom 3+ koju kladionica Primobet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.