Sreda, 11/09 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
11/09Borac Banja Luka vs Velež1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
10/09/2024 18:00
Borac će u okviru zaostale utakmice 1. kola Premijer lige BiH dočekati Velež. Utakmica je na programu od 18 časova na gradskom stadionu.
Borac

Tim iz Banja Luke je ispunio svoj primarni cilj ovog ljeta i uspio da se po prvi put u istoriji plasira u neko UEFA takmičenje. Sjajan je to rezultat za sve u klubu i sigurno je da će dodatno motivisani ući u novu sezonu domaćeg šampionata. Do sada su odgodili veliki broj utakmica i sada je to stiglo na naplatu, težak raspored ih čeka u narednom periodu ali su se dovoljno pojačali da mogu da igraju na 2 fronta. Do sada su odigrali 2 meča i ostvarili oba trijumfa, protiv Slobode iz Tuzle i GOŠK-a iz Gabele.

Velež

Tim iz Mostara se propisno obrukao ljetos kada su u kvalifkacijama za Ligu konferencija eliminisani od Inter Eskaladesa - ekipa iz Andore. Nadigrani su u svim segmentima igre u tom duelu i to je otkrilo sve mane ove ekipe. U novu sezonu šampionata su ušli veoma slabo, pošto nakon 4 odigrana meča imaju samo 1 ostvaren trijumf uz 2 poraza i 1 remi. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali sa Igmanom iz Konjica rezultatom 1:1.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaća ekipa trijumfovati na ovoj utakmici i shodno tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.50 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.