Petak, 13/09 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
13/09Flamengo vs Baija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/09/2024 03:01
Noć između četvrtka i petka nam donosi mečeve brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Baije. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:45h.
Flamengo

Flamengo ima velike ambicije na sva tri fronta, a jedna od primarnih će biti svakako i trofej u brazilskom Kupu, gde je ova ekipa u prvom meču četvrtfinala bila bolja od Baije, sa 0:1, pa sada timu sa Marakane predstoji da odbrani stečenu prednost.
Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se Flamengo nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
U prošlom kolu je Flamengo poražen u gostima kod Korintijansa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Baija

Sigurno je da Baija nije previše zainteresovana za Kup takmičenje, pa otuda i ne čudi poraz u prvom četvrtfinalnom susretu od Flamenga, koji je i bez toga bio veliki favorit na tom duelu.
Kada se radi o brazilskom šampionatu, u ovom trenutku se Baija nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli i sigurno je da će ova simpatična ekipa pokušati da na kraju završi poziciju iznad, pošto ona donosi plasman u Kopa Libertadores.
Inače, u prošlom kolu je Baija poražena kod Bragantina, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Flamengo je bez ikakve sumnje veliki favorit i na ovom revanš meču četvrtfinala Kupa, pa vam bez mnogo razmišljanja savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.