Petak, 13/09 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
13/09Inter Turku vs Ekenäs IFUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
6 / 10 Ulog
11/09/2024 18:30
Inter Turku će u okviru 23. kola nacionalnog šampionata Finske dočekati ekipu Ekenasa. Utakmica se igra u okviru grupe za ispadanje i na programu je od 17 časova.
Inter Turku

Ekipa Inter Turkua je nakon 22 odigrana meča ostvarila 9 trijumfa, 4 remija i 9 poraza, te se nalazi na 7. mjestu na tabeli ali doduše u grupi za ispadanje iz lige, pošto je liga podijeljena na kraju plejofa. Može se reći da su obezbijedili opstanak u idućoj sezoni ali imaju velike šanse da osigraju poziciju koja će im omogućiti borbu za plasman u Evropu. U poslednjem kolu su slavili protiv KuPS-a rezultatom 1:2.

Ekenas

Ekipa Ekenasa je prošle sezone ušla u elitu i velike su šanse da će sledeće seozne ponovo igrati u drugoj ligi. Nakon 22 odigrana kola ostvarili su 3 trijumfa, 4 remija i čak 15 poraza, te se trenutno nalaze na poslednjem 12. mjestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova. Igraju u katastrofalnoj formi, a seriju uzastopnih poraza prekinuli su u poslednjem kolu kada su remizirali protiv SJK-a rezultatom 1:1. Sa 51. primljenim golom imaju najgoru odbranu u ligi.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će na meču biti viđena makar 3 gola, pa predlažemo igru 3+ po kvoti 1.66 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.