Petak, 20/09 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
20/09Flamengo vs Peñarol1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/09/2024 18:31
Kopa Libertadores polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a sredinom nedelje su na programu prvi mečevi četvrtfinala. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Penjarola koji je zakazan za 00:00h.
Flamengo

Flamengo je poslednjih godina redovan u završnicama Kopa Libertadores, a kako se sada čini, deluje da će to biti slučaj i ovog puta.
Ova ekipa je za protivnika u četvrtfinalu dobila urugvajski Penjarol, i sigurno je da je brazilski predstavnik veliki favorit za prolazak u narednu fazu.
Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se tim sa Marakane nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo, ali i uz dva meča manjka od lidera na tabeli, pa je i dalje aktuelna borba za naslov prvaka.

Penjarol

Penjarol je na putu do četvrtfinala eliminisao ekipu Strongesta, a stvari su bile jasne već nakon prvog meča, na kom je urugvajski predstavnik na svom stadionu slavio sa više nego ubedljivih 4:0. U revanšu u Boliviji je Strongest slavio sa minimalnim rezultatom, ali to naravno nije bilo dovoljno za prolazak dalje.
Poput brazilskog i urugvajsko prvensvtvo se uveliko igra, a u ovom trenutku se Penjarol nalazi na prvom mestu na tabeli, uz sedam osvojenih bodova iz tri odigrana meča, što je za bod viška u odnosu na drugoplasirani Danubio. U prošlom kolu je ova ekipa demolirala Ramplu na svom stadionu sa 4:0.

Naš predlog

U velikoj meri smo ubeđeni da nam ovaj duel neće doneti dosta pogodaka, ali kako god bilo, Flamengo je veliki favorit i sve osim trijumfa brazilskog predstavnika bi bilo ogromno iznenađenje pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.