Sreda, 18/09 - Fudbal, Norveška, Elitserija
18/09Bran vs KFUM1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/09/2024 00:24
Norveško prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Brana i Osla. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Bran

Sigurno je da će fudbaleri Brana dati sve od sebe da na kraju sezone dođu do četvrte pozicije na tabeli, koja na kraju šampionata i donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Trenutno se ova simpatična ekipa upravo i nalazi na toj poziciji, međutim, u poslednje vreme Bran ne igra onako kao što je to bio slučaj u uvodnom delu sezone, kada je ova ekipa bila čak i konkurentna u borbi za naslov prvaka.
Posebno se to odnosi na domaći teren, gde ova ekipa nije slavila na tri poslednja meča, a u prošlom kolu je Bran remizirao kod Sanderfjorda, kada je bilo 2:2.

Oslo

Iako je primarni cilj Osla pre početka šampionata bio opstanak u elitnom rangu norveškog fudbala, deluje da će do tog svog cilja ovaj tim stići daleko lakše nego što se očekivalo.
Naime, u ovom trenutku se Oslo nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni, pa zaista, opstanak ne bi smeo da se dovede u pitanje.
Na poslednjih pet mečeva je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa, doživela isto toliko poraza, ali i jednom remizirala.
U prošlom kolu je Oslo poražen u gostima kod Vikinga, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Nakon tri meča bez trijumfa na domaćem terenu, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu pobedu Brana na svom stadionu, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica King odredila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.