Petak, 20/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
20/09Botafogo ASF vs Santos1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
17/09/2024 00:34
Brazilska Serija B verovatno i nikada do sada nije bila ovako ujednačena, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Santosa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Botafogo

Primarni cilj Botafoga u ovogodišnjem izdanju Serije B će bez mnogo razmišljanja biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze na poziciji koje na kraju znače i selidbu u niži rang, pa je evidentno da ovaj tim do kraja očekuje velika borba, možda i do poslednjeg kola.
Inače, u prošlom kolu je Botafogo doživeo poraz na gostovanju kod Novorizontina, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Santos

Što se tiče Santosa, naravno, ovoj ekipi nije mesto u Seriji B, pošto se radi o nekadašnjem šampionu Brazila, međutim, sigurno je i da je ovaj klub glavni favorit za ekspresni povratak u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
U ovom trenutku se Santos nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Novorizontino.
Na poslednjih pet mečeva brazilski velikan je ostvario dva trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu je Santos slavio na svom stadionu protiv Amerike Mineiro, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Iako su domaćinu bodovi preko potrebni u borbi za opstanak, smatramo da je kvalitet na strani Santosa, koji bi po našem mišljenju ovde mogao da dođe do trijumfa i to dosta lakše nego što se to očekuje, pa vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.