Petak, 20/09 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
20/09Šalke 04 vs Darmštat 981X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/09/2024 00:47
Vikend pred nama nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva, a jedan od njih se igra u Gelzenkirhenu, gde će fudbaleri Šalkea ugostiti Darmštad. Početak ovog susreta je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Šalke

Sigurno je da su svi dosta više očekivali od Šalkea na startu sezone, najviše zbog činjenice da su iz ovog kluba najavljivali borbu za jednu od prve dve pozicije, koje donose plasman u Bundesligu, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na katastrofalnom trinaestom mestu na tabeli uz samo četiri osvojena boda, što je zaista premalo.
Do sada je Šalke odigrao pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu nemačkog fudbala i ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, od čega se poslednji u nizu desio u prošlom kolu na gostovanju kod Karlsruea, kada je bilo 2:0.

Darmštad

Darmštad je prošle sezone bio član elitnog ranga nemačkog fudbala, odakle je ova ekipa ispala i poput Šalkea je primarni cilj ekspresni povrata u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, međutim, ako se po jutru dan poznaje, deluje da fudbaleri ove ekipe mogu da slave ukoilko opstanu u Cvajti.
Naime, u ovom trenutku se Darmštad nalazi na šesnaestom mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, što je zaista premalo. Na pet odigranih mečeva ova ekipa je dva puta remizirala uz tri poraza. U prošlom kolu je Darmštad odigrao 1:1 na svom stadionu protiv Braunšvajga.

Naš predlog

Oba tima igraju ispod svakog nivoa na startu sezone, pa je sigurno da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu.
To nam potencijalno može doneti dosta pogodaka, međutim, smatramo da je daleko bolje da se fokusirate na jedinicu, pošto je zaista vreme za jednu dobru partiju Šalkea na domaćem terenu, a sve to kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.