Petak, 20/09 - Fudbal, Italija, Serija A
20/09Kaljari vs EmpoliDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
18/09/2024 01:00
Od petka su na programu mečevi novog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kaljarija i Empolija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Kaljari

Fudbaleri Kaljarija se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, i tim sa Sardinije je uz Veneciju do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih timova u elitnom rangu italijanskog fudbala.
Do sada su popularni Sardi odigrali četiri susreta u novom izdanju Serije A i dva puta remizirali uz dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Kaljari doživeo težak poraz na svom stadionu od Napolija, koji igra sve bolje, a taj meč je završen rezultatom 0:4.

Empoli

Empoli uz Udineze slovi za najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata. Naime, tim iz Toskane na četiri odigrana susreta ne zna za poraz, pa se u ovom trenutku Plavci nalaze na odličnom osmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Udineze.
U prošlom kolu je Empoli imao veoma težak posao, pošto je na svom terenu dočekao Juventus, ali je taj duel završen bez pobednika, ali i bez pogodaka. Podsećamo vas da je Empoli pre dva kola savladao Romu na sred Olimpika sa 1:2.

Naš predlog

Kaljari se blago rečeno do sada nije snašao u novom šampionatu, dok Empoli još uvek ne zna za poraz, a mišljenja smo da će se ta serija nepobedivosti nastavi i nakon ovog kola, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom X2, a sve to uz kvotu 1.70 u Primobetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.