Sreda, 18/09 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
18/09GAIS vs MalmeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
18/09/2024 15:02
Heken će u okviru zaostalog meča 18. kola Slsvenskana dočekati ekipu Đurgardena. Utakmica je na programu od 19 časova.
Heken

Nije Heken ove sezone konkurentan za gornji dio tabele, kako je to znao biti prethodnih sezona. Nakon 21. odigranog kola nalaze se na skoru od 9 trijumfa i po 6 remija i proaza, te se trenutno nalaze na 9. mjestu na tabeli sa 33 osvojena boda. U poslednje vrijeme igraju u solidnoj formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva imaju 2 trijumfa i 3 uzastopna remija, od kojih je poslednji bio protiv Geteborga rezultatom 3:3. Na poslednja četiri meča primili su čak 8 golova.

Đurgarden

Ekipa Đurgardena je nakon 21. odigranog meča ostvarila 12 trijumfa, 3 remija i 6 poraza, te se trenutno nalaze na 3. mjestu na tabeli sa 39 osvojenih bodova, što ih i dalje čini konkurentnim u borbi za titulu. U poslednje vrijeme igraju u veoma promjenljivoj formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva imaju samo jedan trijumf i po 2 remija i poraza. U poslednjem kolu su remizirali na domaćem terenu protiv ekipe Mjalbija sa 1:1. U poslednje vrijeme primaju veliki broj golova ali ih i daju.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe na utakmici postići po gol, te vam predlažemo igru GG po kvoti 1.64 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.