Subota, 21/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
21/09Liverpul vs Bornmut1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/09/2024 17:01
Engleska Premijer liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liverpula i Bornmuta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Liverpul

Fudbaleri Liverpula igraju dobro na startu sezone, ako izuzmemo onaj kiks u prošlom kolu na domaćem terenu, kada je ova ekipa mimo svih očekivanja doživela poraz od Notingem Foresta. Taj duel je završen rezultatom 0:1, ali su puleni trenera Slota veoma brzo arhivirali taj susret, pošto je engleski predstavnik sredinom nedelje bez većih problema slavio na veoma teškom gostovanju u okviru novog izdanja Lige šampiona, i to kod Milana, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Na domaćem terenu u prvenstvu su Redsi za sada ostvarili jedan trijumf i jedan poraz.

Bornmut

Veoma dopadljiv fudbal igraju fudbaleri Bornmuta, a ono što je nekako posebno karakterističnu za ovu ekipu, je da se Bornmut ne brani ni protiv onih najvećih engleskih klubova, već je uvek spreman za nadigravanje.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala četiri susreta u šampionatu i ostvarila jedan trijumf, dva remija, ali i jedan poraz, i to u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Čelsija, kada je bilo 0:1.
Na gostovanjima je do sada Bornmut odigrao dva susreta i ostvario jedan trijumf i jedan remi pa deluje da Redsima neće biti lako.

Naš predlog

Sjajno Bornmut igra u gostima na startu sezone, međutim, čini se da bi bilo možda i previše kada Liverpul ne bi pobedio na dva vezana susreta na svom stadionu u prvenstvu, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.