Subota, 21/09 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
21/09Vitorija Gimarais vs Porto1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
19/09/2024 17:07
Portugalska Primeira nam je do sada donela nekoliko veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Gimaraiša i Porta. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Gimaraiš

Fudbaleri Gimaraiša igraju fantastično na startu novog izdanja portugalske Primeire, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Porto, koji im upravo i dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada je Vitorija odigrala pet mečeva u elitnom rangu portugalskog fudbala i ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je najprijatnije iznenađenje šampionata slavilo na gostovanju kod Brage, kada je bilo 0:2.

Porto

Porto će dati sve od sebe da prekine dominaciju Sportinga i Benfike u portugalskom fudbalu, što naravno neće biti nimalo lak zadatak, pogotovu što Sporting i na startu ovog šampionata igra na veoma visokom nivou.
Do sada su popularni Zmajevi odigrali pet duela u ovogodišnjem izdanju Primeire i ostvarili četiri trijumfa, uz samo jedan poraz, i to baš na gostovanju kod Sportinga, kada je bilo 2:0.
Inače, u prošlom kolu je Porto slavio na svom terenu protiv Farensea, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Utisak je da nam ovaj duel neće doneti dosta pogodaka, pošto je ulog pozicija broj dva, a prednost ovog puta dajemo gostima iz Porta koji imaju daleko više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, pa vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.