Nedelja, 22/09 - Fudbal, Italija, Serija A
22/09Roma vs Udineze1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
19/09/2024 17:14
Italijanska Serija A odavno nije bila ovako interesantna na startu, a ovog puta smo za vas pripremili duel na Olimpiku, na kom će fudbaleri Rome ugostiti Udineze. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Roma

Fudbaleri Rome se nisu najbolje snašli na startu novog izdanja italijanske Serije A, a kako to obično biva u Italiji, cenu loših rezultata je platio trener Danijele De Rosi koji je smenjen.
Na njegovo mesto je postavljen Ivan Jurić, a pred njim će sasvim sigurno biti veoma težak zadatak.
Do sada je Vučica odigrala četiri meča i čak tri puta remizirala, uz jedan poraz, a u prošlom kolu su Rimljani remizirali u gostima kod Đenove, kada je bilo 1:1.

Udineze

Utisak je da ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Udineza igrati ovako dobro na startu Serije A, a u ovom trenutku se popularne Zebre iz Udina nalaze na prvom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova.
Do sada su crno-beli odigrali četiri susreta u šampionatu i ostvarili čak tri trijumfa uz jedan remi i to u prvom kolu kod Bolonje, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je Udineze gubio na poluvremenu u gostima kod Parme sa 0:2, ali je onda ovaj tim odigrao nestvarno drugo poluvreme i na kraju slavio sa 3:2.

Naš predlog

Udineze igra maestralno na startu sezone, ali smatramo ipak da će promena trenera u Romi izazvati šok terapiju, i da će Vučica konačno nakon čak četiri odigrana susreta uspeti da ostvari svoj prvi trijumf u šampionatu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.65 u Primobetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.