Nedelja, 22/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
22/09Brest vs Tuluz1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/09/2024 17:22
Nedelja nam donosi nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali susret između Bresta i Tuluza. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Brest

Fudbaleri Bresta su prošle sezone igrali na vrhunskom nivou što je ovom timu na kraju krajeva i donelo potpuno zasluženi plasman u Ligu šampiona.
I ovog puta ova simpatična ekipa ima slične ambicije, ali biće jako teško ponoviti prošlu sezonu koja je bila zaista sjajna.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala četiri meča u šampionatu i ostvarila samo jedan trijumf, uz čak tri poraza, pa se trenutno Brest nalazi na četrnaestom mestu na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je predstavnik Francuske u Ligi šampiona doživeo poraz u gostima kod PSŽ-a kada je bilo 3:1.

Tuluz

Tuluz je prošlu sezonu završio na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, što znači da se opstanak ni u jednom trenutku i nije dovodio u pitanje.
Upravo on će i ovog puta biti primarni cilj ovog tima, a ako se po jutru dan poznaje ovo bi vrlo lako mogla da bude još jedna veoma lepa sezona za ovu ekipu.
Do sada je Tuluz odigrao četiri meča i doživeo samo jedan poraz, ostvario jedan trijumf i dva puta remizirao, što je dovoljno za 11. mesto na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila protiv Avra, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Brest nije na svom nivou ove sezone, a ono što bi mogla da im bude olakšavajuća okolnost je ta da Tuluz baš i ne blista na strani u poslednjih nekoliko sezona pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica King odredila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.