Sreda, 25/09 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
25/09Naftan vs Neman Grodno1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
24/09/2024 11:13
Lider beloruske Višaje ide na gostovanje u Novopolocku sa samo jednim ciljem, osvajanjem nova tri boda. Meč se igra u sredu od 15.30.
Naftan

Tim Naftana je iz mesta Novopoloc i do kraja sezone u Belorusiji grčevito će se boriti za opstanak. Trenutno se nalaze na 14. mestu, onom koje vodi u baraž za opstanak na kraju prvenstva a jedna prednost im je u činjenici da imaju dva meča manje odigrana od timova koji su im direktni konkurenti. jedan od ta dva meča je ovaj sa liderom šampionata Nemanom iz Grodna koji je trebalo da se igra još u okviru 16. kola. Naftan ima problem sa fromom i meč mu ne dolazi u doborom momentu. U seriji su od 4 uzastopna poraza a nisu slavili na poslednjih šest prvenstvenih mečeva još kraja juna.

Neman

Ekipa iz Grodna igra odlično od početka prvenstva i nije iznenađanje što se nalazi na vrhu tabele na 8 kola do kraja sezone. Od drugoplasiranog Žodina imaju tri boda više i meč manje, ali im je najveći konkurent aktuelni prvak Dinamo iz Minska koji je na trećem mestu sa 5 bodova manje od njih ali i tri meča zaostatka. Mogao bi zato Neman da skupo košta poraz od Islača u Grodnu pre dva kola, koji je stvarno bio iznenađenje, pogotovo jer je Neman pre toga imao tri vezane pobede. Brzo su se oporavili i slavili na gostovanju u Soligorsku u prošlom kolu.

Predlog

Neman je u prvom delu sezone pobedio Naftan u Grodnu ali dosta tesno sa 2:1. U to vreme je i Naftan igrao bolje a kako je prvenstvo odmicalo i tim iz Novopolocka je padao u formi. Iako je domaćin, šanse Naftana nisu velike i treba očekivati novi trijumf Nemana na strani, peti uzastopni. Za dvojku se u kladionici Superbet dobija kvota 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.