Četvrtak, 26/09 - Fudbal, Španija, La Liga
26/09Las Palmas vs Real BetisDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
24/09/2024 13:18
Ostrvljani su na poslednjem mestu u La Ligi i još uvek nemaju pobedu u prvenstvu. Nije ni Betis u nekoj posebnoj formi. Utakmica na Kanarskim Ostrvima igra se u četvrtak od 19 časova.
Las Palmas

Ruku na srce nije Las Palmas imao ni lak raspored na početku sezone, druge uzastopne nakon povratka u elitu. Možda rivali sa kojima su igrali u gostima nisu iz kategorije najjačih, ali su zato na svom terenu ugostili Sevilju, Real Madrid i Atletik Bilbao. Uspeli su da osvoje dva boda, remizirali su sa seviljom na premijeri a iznenadili su i strašni Real sa kojim je bilo 1:1. Sve ostale utakmice su izgubili ali ih je samo Alaves pobedio sa dva gola razlike. Sve to govori da Las Palmas nije loš tim i da je pitanje trenutka kada će se to videti i po rezultatima. U prošlom kolu su gostovali u Pamploni i izgubili od Osasune sa 2:1. Prošle sezone su zauzeli 16. mesto a opstanku je doprineo i remi sa Betisom dva kola pre kraja.

Betis

Andalužani su doživeli šok porazom od Majorke u ponedeljak na svom Benito Viljamarinu. Taj neuspeh ostavio ih je u sredini tabele a  mogli su, da su pobedili, da budu na petom mestu. Iz šest utakmica zeleno-beli imaju po dve pobede, remija i poraza, a svakako da su ambicije Betisa da bude u gornjem delu tabele i da se bori za plasman u Evropu. Prošle sezone Betis je bio sedmi i uspeo je da izbori poslednju vizu za Ligu konferencija. Igrali su samo jedno kolo kvalifikacija i nisu imali mnogo problema u dvomeču sa ukrajinskim Krivbasom koga su pobedili u obe utakmice. Betisu je ovo treće gostovanje u La Ligi ove sezone, još uvek nisu dali ni gol a posle remija 0:0 sa Alavesom izgubili su u Madridu od Reala sa 2:0.

Predlog

Las Palmas je u situaciji da mora da pobedi u ovom meču. U svakom slučaju ne bi smeli da izgube jer bi več na početku napravili nešto ozbiljniji zaostatak. Na svom terenu igraju mnogo bolje a Betisu predstoji dug i naporan puta do Kanarskih ostrva i to nakon poraza od Majorke u ponedeljak. Zato smatramo da domaćin neće izgubiti i predlažemo duplu šansu na Las Palmas. Za 1x koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.