Petak, 27/09 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
27/09Ulm vs Ajntraht Braunšvajg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/09/2024 19:21
Da li je vreme za prvi trijumf Ulma u Cvajti? U goste im dolazi Ajntraht iz Braunšvajga a meč se igra u petak od 18.30.
Ulm

Veliki uspeh napravio je Ulm plasmanom u drugu nemačku ligu. Ova ekipa je pre samo dve sezone igrao u regionalnoj ligi a prošle sezone je nadmoćno osvojio prvo mesto u trećoj ligi. Ipak, takmičenje u Cvajti je nivo više i neće Ulmu biti lako da ostane u ovom društvu. Na startu sezone ređali su sve same neuspehe da bi prvu pobedu ostvarili u prošlom kolu na gostovanju Elverzbergu, timu koji je godinu ranije, kao i oni, osvajanjem prvog mesta treću ligu zamenio Cvajtom. Na fdomaćem terenu Ulm je igrao tri puta i sva tri puta je poražen rezultatom 2:1. Prvo je ovde slavio Kajzerslautern a onda i Fortuna i Nirnberg. U međuvremenu je Ulm dočekao i minhenski Bajern u DFB kupu i tu utakmicu su takođe izgubili.

Ajntraht Braunšvajg

Prošle sezone je tim iz Braunšvajga na jedvite jade ostao u Cvajti i to isključivo zahvaljujući učinku u prolećnom delu prvenstva. Sada im je plan da ne čekaju proleće i da sakupe što više bodova u prvom delu šampionata. Početak je tek nešto bolji nego prošlogodišnji. Braunšvajg ima 6 bodova iz prvih šest kola, a za sada, samo jednu pobedu. Taj trijumf ostvarili su u prošlom kolu protiv Grojter Firta na svom terenu, pa su eto i oni i Ulm do prvih pobeda u prvenstvu stigli pred međusobni duel. Uz taj jedan trijumf Ajntraht ima i 3 nerešena rezultata i dva poraza. Na strani su dva puta izgubili i jednom uzeli bod. Ta dva poraza bila su baš ubedljiva i na oba su primili po pet golova, protiv Šalkea i Kelna.

Predlog

Prošla sedmica bila je uspešna i za Braunšvajg i za Ulm. I jedni i drugi su ostvarili prve pobede u sezoni a to je posebno važno za Ulm kome je to prvi trijumf u drugoligaškoj konkurenciji još od početka ovog veka. Smatramo da je vreme da ovaj tim zabeleži i prvu pobedu pred svojim navijačima a Ajntraht je idealan rival za ostvarenje takvog cilja. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.