Subota, 28/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
28/09Čukarički vs TSC Bačka TopolaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
26/09/2024 13:14
Sudar dve ekipe koje su prethodnih nekoliko sezona uvek završavale u vrhu tabele. Meč na Banovom Brdu igra se u subotu u 18 časova.
Čukarički

Brđani su prošle sezone ostali bez Evrope posle nekoliko godina. Iskoristili su tu činjenicu da se presaberi i već od starta prvenstva krenuli su sa dobrim igrama i pobedama. Sada, posle 9 odigranih mečeva, na kontu imaju 17 bodova i nalaze se na 4. mestu. Ispred njih su  fudbaleri Crvene zvezde ali i dva najprijatnia iznenađenja Mladost iz Lučana i OFK Beograd. Glavni cilj Čukaričkog je mesto koje obezbeđuje nastup u Evropi i što duži boravak u Kupu Srbije, po mogućstvu do samog kraja. Već su pet puta pobedili a imaju i po dva remija i dva poraza. Gubili su od Zvezde i Mladosti, a nakon ta dva vezana poraza imaju tri utakmice bez neuspeha sa 7 osvojenih bodova. Na domaćem terenu imaju 4 pobede i poraz od Zvezde ali taj meč nisu igrali na Banovom Brdu već u Pančevu.

TSC

Za razliku od Čukaričkog za ekipu TSC-a važi sve drugačije. Tim iz Bačke Topole je očajno apočeo sezonu i već je morao da smeni jednog trenera. Sada je na klupi Jovan Damjanović a i on je prvi put došao do pobede u prošlom kolu protiv Novog Pazara. Pre te utakmice TSC je imao neverovatan niz od pet uzastopnih poraza, tri u prvenstvu i dva u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv izraelskog Makabija na čijoj klupi sedi njihov doskorašnji trener Žarko Lazetić. Zahvaljujući osvojenom trećem mestu u prošloj sezoni TSC će ponovo igrati Evropu makar do Nove godine. Nastupiće u Ligi konferencija i prvi ispit imaju u četvrtak kada gostuju u dalekom Kazahstanu gde se sastaju sa domaćom Astanom.

Predlog

Čuka je u mnogo boljoj situaciji od TSC koji pokušava da uhvati priključak sa vodećim timovima. Možda je dobra partija protiv Pazaraca i čak pet postignutih golova najava boljih dana a to će se najlakše videti u duelu sa Brđanima na njihovom terenu. U prošloj sezoni TSC nije primio nijedan gol od Čukaričkog na tri odigrana meča, a prethodnih pet međusobnih duela završeno je u intervalu 0-2 gola. I sada očekujemo tako nešto a za 0-2 gola kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.