Subota, 28/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
28/09Majnc 05 vs HajdenhajmDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
26/09/2024 13:39
Mada se od njih nije očekivalo mnogo i jedni i drugi su solidno započeli sezonu u Bundelsigi. Meč u Majncu igra se u subotu od 15.30.
Majnc

Nije ništa novo da Majnc loše počne sezonu i onda se na volšeban način izvuče u finišu. Činilo nam se da im prošle godine nema spasa a oni su opet, pre poslednjeg kola, uspeli da obezbede status bundeligaša i za ovu sezonu. Sada je start mnogo bolji nego što je bio prethodne sezone, Majnc ima 5 bodova iz četiri utamice i priliku da saldo uveća u meču sa Hajdenhajmom. Do sada su pobedili samo Augzburg u gostima, i to u prošlom kolu, ali su uzeli po bod u Štutgartu i protiv Uniona na svom terenu. Posebno može da raduje činjenica da su na dva od četiri meča postizali po tri gola što se ranije vrlo retko dešavalo, a ako računamo i prvu rundu DFB kupa, kada su Vehen savladali sa 3:1, tri puta su u pet utakmica davali po tri pogotka.

Hajdenhajm

Gosti su pravo čudo. Ne samo da su, kao debitanti, prošle sezone alko izborili opastanak, već su izborili i plasman u kvalifikacije za LIgu konferencija. Igrali su samo jedno kolo i u uspeli da eliminiši švedski Heken i kroz pet dana čeka ih prvi meč u ligaškom takmičenju kada će biti veliki favoriti protiv ljubljanske Olimpije na svom terenu. Čini nam se da je za njih ovaj meč u Majncu mnogo važniji. U njega ulaze posle dva vezana poraza, očekivanog od Borusije u Dortmundu i pomalo neočevanog u duelu sa Frajburgom na svom terenu. Prvenstvo su započeli sjajno i pored odlaska dvojice ponajboljih pojedinaca i na startu pobedili Sent Pauli na strani a onda i ubedljivo Augzburg na svom terenu. Na ta dva meča su dali 6 a nisu primili nijedan gol.

Predlog

U prošloj sezoni Majnci i Hajdenhajm su po prvi put odmerili snage, meč u Hajdenhajmu okončan je remijem 1:1 dok je u Mjancu slavio gost sa 1:0. Čini nam se da je i sada Hajdenhajm bliži uspehu i da, ako ništa drugo, neće izgubiti na ovom gostovanju. Naš predlog je zato dupla šansa na goste a za x2 dobija se kvota 2.00 u kladionici King.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.