Nedelja, 29/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
29/09Hofenhajm vs Verder BremenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
27/09/2024 17:30
Hofenhajm je loše startova u Bundelsligi i ne sme sebi da dozvoli luksuz još jednog poraza. U goste im dolazi Verder, u poslednjoj utakmici 4. kola, u nedelju od 17.30.
Hofenhajm

Hof je slavio na startu protiv novajlije Kila a i ta pobeda bila je izražena samo sa golom razlike i pored činjenice da su gosti meč završili sa desetricom. Usledio je niz od tri vezana prvenstvena poraza, u Frankfurtu od Ajntrahta, kući protiv šampiona iz Leverkuzena i prošlonedeljni od Uniona u Berlinu. Na svokaj utakmici davali su po gol ali je to mala uteha kada im se mreža uvek više puta tresla. U četvrtak je Hofenhajm startovao u Ligi Evrope, bili su gosti danskog šampiona Mitjilnada i uspeli su da ostanu neporaženi u Herningu. Mada je domaćin dugo vodio, pogodak mladog Maksa Meršteda, još uvek tinejdžera, u 90. minutu, doneo im je važan bod.

Verder

Zeleni iz Bremena bolje su startovali od svog rivala, ali su i oni daleko od vrha tabele. Verder ima samo jednu pobedu u prva četiri kola a do nje su stigli na gostovanju u Majncu. Imaju, doduše, i samo jedan poraz, i to prošle sedmice protiv Bajerna na svom Vezeru. Doživeli su ubedljiv poraz, Bavarci su slavili sa 5:0, ali kako se obično kaže, bolje je jednom izgubiti sa 5:0 nego pet puta po 1:0. Ovo je treće gostovanje ove sezone za Verder, uzeli su četiri boda u Augzburgu i Majncu i sa dosta optimizma putuju u Sinshajm. Ambicije im nisu visoke ni ove sezone, Verder se još nije oporavio od onog ispadanja iz elite pre tri godine i sada polako ispočetka grade svoj imidž.

Predlog

Za Hofenhajm je ovo meč koji bi morali da dobiju. Bilo bi loše ako vežu četiri meča bez pobede a ako računamo i Evropu, bilo bi ih već pet u nizu. Ipak nije Verder mačiji kašalj i pokazali su Zeleni da igraju dobro na strani i da umeju da postižu golova. Na dva gostovanja su ih dali četiri i zato je naš predlog za ovaj meč igra na golove. Sigurno bi moralo da ih bude barem tri a za 3+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.