Nedelja, 29/09 - Fudbal, Danska, Superliga
29/09Mitjiland vs ViborgUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
27/09/2024 17:44
Domaći je još bez poraza u prvenstvu a nije izgubio ni na startu Lige Evrope. Utakmica 10. kola protiv Viborga na programu je u nedelju od 14 časova.
Mitjiland

Šampion Danske i sada je na vrhu tabele. Posle 9 odigranih kola u Super ligi ove zemlje jedini su bez poraza sa 6 pobeda i tri remija. Međutim u ovaj meč ulaze sa dva vezana nerešena rezultata, jednim u prvenstvu i jednim u Ligi Evrope. Da krenemo od poslednjeg. U četvrtak su dočekali nemački Hofenhajm i odigrali 1:1, mada su čitavo drugo poluvreme imali prednost bez koje su ostali u 90. minutu. Veće iznenađenje bio je remi sa Randersom u prošlom kolu kada su oni bili ti koji su dva puta stizali prednost rivala, i to sa igračem manje, a izjednačili su u prvom minutu sudijske nadokande. Prvi cilj za ovu sezon u Mitjiland nije ispunio, nisu se plasirali u Ligu šampiona mada su imali veliku priliku. U plej-ofu za ovo takmičenje izbacio ih je slovački Slovan iz Bratislave.

Viborg

Gosti se nalaze u donjoj polovini tabele, na 9. su mestu posle 9 odigranih kola a sigurno je da im je želja da posle 22 runde budu bar jedno mesto bolje plasirani. Naime, prvih osam timova igraće u plej-ofu i tako bi Viborg automatski ispunio svoj glavni cilj, a to je opstanak u eliti. Prošle sezone su igrali u plej-autu, ali su sada bolje startovali i već imaju 12 bodova. Ostvarili su tri pobede i isti broj remija i poraza. U okršaj sa šampionom ulaze sa četiri vezana trijumfa, dva u prvenstvu i dva u Kupu Danske, mada su nižerazredni Midelfart izbacili tek posle penala. Može da ih hrabri činjenica da su vezali šest utakmica u Super ligi bez poraza s obzirom da su startovali sa tri uzastopna neuspeha.

Predlog

Posle vrlo lošeg starta i \'\'nule\'\' na kontu nakon tri kola, Viborg je popravio formu i čak je u prošlom kolu srušio Nordsjeland. Pre te pobede slavili su i protiv Vejlea i Lingbija. Mitjiland je jači od svih tih timova i očekujemo da bude bolji od solidnog gosta. Sigurnija opcija su nam golovi i predlažemo igru domaćin daje dva gola. Za T12+ kvota je 1.55 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.