Ponedeljak, 30/09 - Fudbal, Italija, Serija B
30/09Breša vs KremonezeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
29/09/2024 10:54
Posle ispadanja iz Kupa Italije obe ekipe se okreću obavezama u Seriji B. Meč u Breši igra s u ponedeljak od 20.30.
Breša

Loše je odigrao tim iz Lombardije u Monci. Lako su položili oružje bred proligašem i već posle prvog poluvremena rezultat je bio 3:0 za domaćina. U nastavku je Breša uspela samo da spasi obraz i postigne jedan gol za \'\'podnošljiv\'\' poraz. Njima to takmičenje i nije toliko bitno mada se iznenađenja često dešavaju. Breša je prošlu sezonu odigrala katastrofalno i uspela je da izbori opstanak tek u baražu i pored toga što su na početku najavljivali napad na elitu. Ove godine su ipak bolje krenuli, posle 6 odigranih kola imaju tri pobede i tri poraza, a na svom terenu su pobedili dva puta i poraženi su od Ćitadele.

Kremoneze

Gosti su igrali odlično prethodne sezone, regularni deo prvenstva u Seriji B su završili na 4. mestu i pokušali da se preko baraža domognu elite. Stigli su do finala i tu zastali jer je Venecija bila uspešnija zahvaljujući samo jednom postignutom golu u dvomeču izmeđeu ove dve ekipe. Tim iz Kremone kreće u novi pohod na povratak u Seriju A, posle 6. odigranih kola sakupili su 10 bodova, što i nije tako loš učinak i za sada održavaju korak sa timovima iz samog vrha. imaju dva poraza, doživeli su ih od Kozence na strani i Palerma u Kremoni, a uz to su i tri puta pobedili i jednom remizirali. Treći poraz u sezoni desio se pre šest dana na Sardinji, u utakmici šesnaestine finala domaćeg kupa Kremoneze je gostovao u Kaljariju i izgubio minimalnim rezltatom. Ipak, u prvenstvu su već tri kola bez poraza i taj niz žele da nastave i u Breši.

Predlog

Čini nam se da su gosti malo veći favoriti u ovom duelu, ako favorita uopšte ima. Prošle sezone Kremoneze je oba puta pobedio Brešu ali je tada tim iz Lombardije bio mnogo lošiji nego što je sada. Na pamet nam prvo padaju golovi i nekako nam se čini da bi mogao da padne po jedna sa obe strane. Za GG kvota je 1.88 u kladionici King.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.