Utorak, 01/10 - Fudbal, Argentina, Primera
01/10Tigre vs IndependijenteDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
30/09/2024 13:10
Argentinsko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno kao što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tigrea i Independijentea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Tigre

Fudbaleri Tigrea igraju jako loše ove sezone, što nam verovatno i najbolje pokazuje tabela, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na 23. mestu na tabeli sa sedmnaest osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu argentinskog fudbala ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu su popularni Tigrovi poraženi na gostovanju kod Njuelsa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Independijente

Independijente spada u red argentinskih velikana, međutim, ova ekipa poslednjih nekoliko sezona ima dosta problema.
U ovom trenutku se sedmostruki osvajač Kopa Libertadores nalazi tek na devetnaestom mestu na tabeli i daleko je od bilo kakve borbe za plasman u Kopa Libertadores, ali i Sudamerikanu.
Ruku na srce, na poslednjih pet mečeva ova ekipa ne zna za poraz, a u tom periodu je Independijente čak četiri puta remizirao uz jedan trijumf.

Naš predlog

Veoma nezahvalan meč za prognoziranje koji pre svega ne bi trebao da nam donese dosta pogodaka, a za očekivati je i da domaćin ne izgubi, zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1x za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.