Utorak, 01/10 - Fudbal, Austrija, Erste Liga
01/10St. Pölten vs Admira1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
30/09/2024 13:29
U zaostaloj utakmici austrijske Erste lige sastaju se Sent Pelten i odlična Admira. Meč se igra u utorak od 20.30.
Sent Pelten

Domaćin već godinama relativno uspešno igra u drugoj austrijskoj ligi i uglavno završava u središnjem delu tabele. Sada je tim iz ovog grada u donjem delu, loše je startovao a u poslednjih sedm prvenstvenih kola imaju samo jednu pobedu. Ipak, bez poraza su u dve prethodne runde i na ta dva meča nisu primili ni gol. Ukupno su sakupili 6 bodova iz sedam kola a najveći probem im je efikasnost. Samo četiri gola dao je Sent Pelten do sada, a polovinu golova dali su Vojtsbergu na strani. Na svom terenu još nemaju pobedu i trebaće im dosta bolji rezultati da bi se preselili u sredinu tabele.

Admira

Gosti su tim koji postoji već 120 godina i imali su slavnu istoriju u jednom periodu. Čak 9 puta su bili šampioni Austrije i 6 puta su osvajali kup ove zemlje. Ipak, poslednji trofej u njihove vitrine stigao je, sada već daleke, 1966. godine. Poslednji izlazak u Evropu imali su pre sedam godina i tada kreće blagi sunovrat ovog kluba koji je nekako zakovan u drugoj ligi. Možda je ovo sezona u kojoj će se Admira Vaker vratiti u Bundesligu. posle prvih 7 utakmica u prvenstvu sakupili su 16 bodova, to je sada 4. mesto, ali ako bi pobedili u Sent Peltenu izjednaćili bi se bodovno sa trenutnim liderom Ridom. Verujemo da im je to dovoljan motiv a i u dobroj su formi pošto su imali pet vezanih pobeda pre remija sa Austrijom Luštenau prošlogg vikenda.

Predlog

Admira je imala odličan niz pobeda i malo nas je iznenadilo to što nisu pobedili Austriju Luštenau u prošlom kolu mada je njihov rival jedini neporaženi tim do sada. Gostovanje u Sent Peltenu nije lako ali je Admira svakako kvalitetniji tim i trebala bi da slavi na ovom meču. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.