Sreda, 02/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
02/10Vojvodina vs Novi PazarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
30/09/2024 18:30
Zaostali meč 2. kola Super lige Srbije igra se u sredu od 19 časova. Na novosadski Karađorđe dolazi Novi Pazar.
Vojvodina

Utakmica sa Pazarcima trebalo je da se igra odavno, još u drugom kolu nove sezone ali je odložena zbog obaveza Novosađana u evropskim kvalifikacijama. Imale su Lale velike ambicije, želeli su najzad da se nađu u grupnoj fazi nekog takmičenja ali su dva puta ispadali tokom leta. Prvo ih je izbacio slavni Ajaks a onda i slovenački maribor, i to na penale. Možda bi Vojvodina bila uspešnija da su igrali na svom stadionu a ne na terenu TSC-a u Bačkoj Topoli. Sada je teren na Karađorđu sređen ali su Lale opet bez Evrope ove jeseni. Ne ide im najbolje ni u prvenstvu, već su smenili jednog trenra a u prošlom kolu gledali smo neverovatan meč u Novom Sadu protiv niškog Radničkog. Utakmica je završena rezultatom 3:3 iako je prvo poluvreme završeno bez golova. Sve do 87. minuta Nišlije su imale vođstvo od 2:1, onda je Vojvodina postigla dva ekspresna gola da bi Radnički izjednačio u poslednjoj sekundi nadoknade za konačnih 3:3. Sa po 3 pobede, remija i poraza Voša je u donjoj polovini tabele pred ovaj duel.

Novi pazar

Ne mogu ni Pazarci da budu prezadovoljni dosadašnjim učinkom. Ni oni nisu dugo mogli da igraju na svom stadionu, na kome se takođe menjala travnata podloga, ali su barem igrali u svom gradu. Iz 9 odigranih utakmica Novi Pazar je sakupio 11 bodova i nalazi se tek na 11. mestu, doduše sa utakmicom manje. A to je baš ovo gostovanje u Novom Sadu koje je trebalo da se dogodi još na startu sezone, tačnije u drugom kolu u vreme velikih vrućana. Sada je za igru prijatnije, ali ne i za gledanje fudbala. Pazar je izgubio samo jednom u poslednja četiri kola, bilo je to na gostovanju kod TSC-a kada su primili čak 5 golova i to za poluvreme. U prošloj rundi su osvetlali obraz i slavili protiv kragujevačkog Radničkog u gradu na Jošanici.

Predlog

Novi Pazar i Vojvodina su se sastali samo dva puta prošle sezone iz razloga što su jedni bili deo plej-ofa a drugi plej-auta nakon redovnih 30 kola. Ako ovako nastave obe ekipe će u plej-aut ali verujemo da je njihov kvalitet mnogo veći i da će, makar jedna, a možda i obe, biti deo gornje polovine tabele. Igreaće se na pobedu, i jedni i drugi su bili dosta efikasni u poslednje vreme i pokušajte sa igrom gol-gol sa kvotom 1.78 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.