Četvrtak, 03/10 - Fudbal, SAD, MLS
03/10Atlanta United 2 vs FC Montreal1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/10/2024 09:48
Noć između srede i četvrtka nam donosi kompletno kolo MLS-a, čiji se kraj regularnog dela polako ali sigurno bliži. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Atlante i Montreala, koji je zakazan za 01:30h.
Atlanta

Dosta je neizvesno da li će fudbaleri Atalante na kraju izboriti plasman u doigravanje, pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Amerike nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Filadelfiju, koja zauzima devetu poziciju, koja je poslednja koja donosi plasman u plej-in.
Na pet poslednjih mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa odigrala 1:1 upravo u gostima kod Filadelfije.

Montreal

I Montreal će se kako sada stvari stoje do kraja šampionata boriti za plasman u doigravanje, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na jedanaestoplasiranu Atlantu, koja im i dolazi u goste u ovom kolu.
Inače, na poslednjih pet mečeva je kanadska ekipa doživela samo jedan poraz, jedan remi i čak tri trijumfa.
U prošlom kolu je Montreal slavio na domaćem terenu protiv San Hozea, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Ovo je jedna od poslednjih prilika da se Atlanta uključi u borbu za doigravanje, a mišljenja smo da nekadašnji šampion Amerike to neće propustiti, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Primobet odredila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.