Petak, 04/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
04/10Radnički Niš vs OFK BeogradDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
01/10/2024 17:15
Duel dve ekipe koje se nalaze u odličnoj formi otvara 11. kolo Super lige Srbije. Meč na Čairu igra se u petak od 17.30.
Radnički Niš

Dugo će se pričati o meču između Radničkog i Vojvodine koji je prošlog vikenda odigran na novosadskom Karađorđu. Mada je prvo poluvreme završeno bez golova u nastavku ih je bilo čak šest i rezultat je ostao nerešen. Bilo je mnogo preokreta, Nišlije su ispustile prednost od 2:1 u samom finišu ali su tako i došle do boda, golom u bukvalno poslednjoj sekundi sudijske nadoknade. To je bio drugi uzastopni meč na kome je Radnički postigao tri gola s obzirom da je kolo ranije savldao Spartak na Čairu sa 3:2 u prvom meču na obnovljenoj travnatoj podlozi na terenu čuvenog stadiona. Radnički je na visokom petom mestu, imaju 16 bodova i jedan zaostali meč, posle koga bi, u slučaju pobede, mogli i na treću poziciju. Cilj je ulazak u plej-if a sve preko toga je čist benefit pošto su se u dve prethodne sezone grčevito borili za opstanak a u pretprošloj ga obezbedili tek u baražu.

OFK Beograd

Romantičari su pravo osveženje u superligaškoj konkurenciji i niko se nije naigrao fudbala protiv OFK Beograda. Njihov njveći hendikep je što domaće utakmice igraju u dalkeom Zaječaru, ali su i tu uspeli da pobede jedan Partizan. Ipak, rezultati na strani su im bolji i OFK je na pet gostovanja u Super ligi ostvario četiri pobede i jedan remi. Nisu slavili samo u Novom Pazaru, a pobedili su Mladost, TSC, Napredak i Železničar. U prethodnom kolu Romantičari su slavili u duelu sa IMT-om u Zaječaru a bila je to još jedna goleada u kojoj su učestvovali fudbaleri sa stare Karaburme. Protiv Kragujevčana je u Zaječaru palo 8 golova, protiv Partizana 5 a protiv Traktorista sedam.

Predlog

Šta drugo očekivati na Čairu nego goleadu. Posle ovog kola ide se na dvosedmičnu pauzu i pitanje je kakvo će nas vrem,e zateći kada se vrate prvenstveni okršaji. Zato su rezulati ove dve ekipe poziv navijačima da ispune Čair i uđivaju u lepom fudbalu. Golova će biti, makar po jedan na obe strane, pogotovo jer se ovi rivali nisu sastajali čak 9 godina. Za GG kvota je 1.66 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.