Subota, 05/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
05/10Lester Siti vs BornmutDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/10/2024 02:42
U subotu je na programu pregršt veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lestera i Bornmuta. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Lester

Dobro poznato je da se Lester ove sezone vratio u elitni rang brazilskog fudbala, a sve to nakon dosta dobrih partija u prošlom izdanju Čempionšipa.
Naravno, nema nikakve sumnje da će primarni cilj nekadašnjeg šampiona Engleske biti opstanak u društvu najboljih, uz konstataciju da se ova ekipa trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju donosi opstanak.
U prošlom kolu je Lester poražen na gostovanju kod Arsenala, a taj duel je završen rezultatom 4:2.

Bornmut

Poslednjih nekoliko sezona ekipa Bornmuta igra jedan od najlepših fudbala u Engleskoj, ali do sada ovaj tim nije beležio značajnije rezulate.
Poput Lestera, primarni cilj Bornmuta će takođe biti opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim odigrao jedan sjajan meč na svom stadionu i uspeo da savlada Sautemtpon, a taj susret je završen pobedom domaćeg tima od 3:1, što je bio drugi trijumf u sezoni.

Naš predlog

Deluje da je Bornmut blagi favorit na ovom duelu, ali je ipak dosta realnija prognoza da će i jedni i drugi postići makar po jedan pogodak, zbog čega vam preporučujemo da se fokusirate na igru GG koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.