Subota, 05/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
05/10Zeleznicar P. vs Mladost LučaniDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
04/10/2024 12:34
Posle poraza od Partizana, prvog nakon 5 vezanih pobeda, Lučanci gostuju u Pančevu. Meč je na programu u subotu od 16 časova.
Železničar

Pančevci su solidno odigrali u prvih deset kola nove sezone. Imaju već 4 pobede i ako tako nastave neće imati problema oko opstanka, kako je to bilo prethodne sezone, njihove premijerne u eliti. Ipak, većinu bodova osvojili su na početku prvenstva, u četiri prethodna kola imaju tri poraza i samo jedan trijumf. U meč sa Lučancima ulaze posle dva vezana neuspeha, protiv OFK Beograda na svom terenu i Crvene zvezde u gostima. Nisu igrali loše na Rajku Mitiću i poraženi su samo sa 2:1. Poraz od Romantičara bio im je prvi u pančevu ove sezone. Protiv Mladosti moraju da idu na pobedu jer bi u suprotnom pali u donji deo tabele.

Mladost

Ekipu iz Lučana je pre 6 prvenstvenih rudni preuzeo Nenad Lalatović, dežurni vatrogasac u većini srpskih superligaša. Od njegovog dolaska na lklu Mladost je upisala pet uzastopnih pobeda i to su tri puta slavili na strani. Taj sjajni niz su prekinuli u prošlom kolu porazom od Partizana na svom stadionu, a to je bio prvi neusoeh još od 10. avgusta kada ih je u Lučanima pobedio Tekstilac. Mladost je gostovala četiri puta u ovom prvenstvu, na prvom gostovanju uzeli su bod Crvenoj zvezdi a onda su pobedili Novi Pazar, TSC i Napredak. Na četiri gostovanja tim iz Dragačeva je osvojio čak 10 bodova i to ih, posle Zvezde, čini najuspešniji klubom u Super ligi.

Predlog

Verovatno je poraz od Partizana malo izbacio iz koloseka Lučance, ali je to tim sastavljen samo od prekaljenih prvoligaških igrača, čiji je prosek godina veći od 30. Umeće da se priberu i smatramo da su i u Pančevu bliži uspehu od svog domaćina. Ostavljamo mogućnost da Dizelka ostane neporažena i predlažemo duplu šansu na goste. za x2 u kladionici Mozzartbet dobija se kvota 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.