Nedelja, 06/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
06/10Čelsi vs Notingem Forest1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/10/2024 12:38
U nedelju nas očekuju i te kako interesantni mečevi širom Evrope, a za vas smo ovog puta pripremili duel na Stamford Bridžu na kom će fudbaleri Čelsija ugostiti Notingem Forest. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Čelsi

Nakon nekoliko sušnih sezona, utisak je da fudbaleri Čelsija na startu ovogodišnjeg izdanja Premijer lige konačno liče na onu ekipu koja je nekada dominirala engleskim fudbalom.
Naime, u ovom trenutku se Plavci nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Liverpul.
Do sada je četa Enca Mareske, koji se za sada pokazao kao odlično rešenje na klupi, odigrala šest mečeva i ostvarila četiri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Notingem Forest

Fudbaleri Notingema će i ovog puta za primarni cilj imati opstanak u društvu najboljih, međutim, ako se po jutru dan poznaje nekadašnjem šampionu Engleske bi tokom sezone vrlo lako mogli i da porastu apetiti.
U ovom trenutku se popularni Šumari nalaze na sredini tabele, tačnije na desetoj poziciji uz devet osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa odigrala šest susreta i ostvarila dva trijumfa, tri remija i samo jedan poraz, i to baš u prošlom kolu kada je Notingem na svom stadionu poražen od Fulama, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će fudbaleri Čelsija nastaviti sa sjajnim partijama i na ovom duelu protiv nimalo naivnog Notingem Foresta, koji za sada igra jako dobro.
Ipak, meč se igra u Londonu, pa prednost dajemo domaćinu i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.