Nedelja, 06/10 - Fudbal, Italija, Serija A
06/10Lacio vs Empoli1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
04/10/2024 12:47
Italijanska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a u nedelju nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva. Za vas smo ovog puta analizirali duel na Olimpiku gde će Lacio ugostiti Empoli, a početak ovog susreta je zakazan za 15 časova.
Lacio

Fudbaleri Lacija nakon ne baš sjajnih partija u najbolje vreme u poslednje vreme igraju na veoma visokom nivou.
Naime, prvo je ova ekipa u prvom kolu Liga Evrope slavila sa 0:3 na gostovanju kod Dinamo Kijeva, da bi nakon toga Lacijali u Seriji A bili bolji u gostima od Torina, kada je bilo 2:3, uz konstataciju da su Bikovi pre tog kola bili na prvom mestu na tabeli.
Za kraj, u četvrtak je italijanski predstavnik odigrao još jedan sjajan meč u okviru Liga Evrope i savladao Nicu na svom stadionu sa 4:1.

Empoli

Empoli je za sada jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju Serije A, a to najviše mislimo zato što tim iz Toskane na šest odigranih mečeva ne zna za poraz.
U tom periodu su Plavci ostvarili dva trijumfa uz čak četiri remija i trenutno se Empoli nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na svom stadionu protiv Fiorentine, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Mišljenja smo da je vreme za prvi poraz Empolija u sezoni, pošto ova ekipa gostuje kod Lacija koji u poslednje vreme igra fantastično, pa vam toplo preporučujemo da se fokusirate na jedinicu za koju je kladionica King odredila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.