Nedelja, 06/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
06/10Napredak vs Novi PazarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
04/10/2024 17:03
Utakmice Kruševljana i Pazaraca su uvek prepune uzbuđenja. Sada su Novopazarci u boljoj formi ali to nipšta ne znači. Meč pod Bagdalom igra se u nedelju od 14 časova.
Napredak

Kruševljani nisu pobedili već četiri kola ali su u prethodnom bar prekinuli niz od tri uzastopna poraza. Igrali su na gostovanju kod debitanta Tekstilca bez golova i posle \'\'nula\'\' protiv OFK Beograda, Zvezde i Mladosti, uzeli su jedan bod. Sada ih ukupno imaju 9 i nalaze se na 13. mestu. Time niko u gradu pod bagdalom nije zadovoljan, cilj Čarapana je da budu u gornjoj polovini i da igraju u plej-ofu, ali su izgubili mnogo bodova kao domaćini. Imali su i tu otežavajuću okolnost da kao domaćini uglavnom  igraju u Lazarevcu i prvi meč pred svojim navijačima imali su protiv Lučanaca. Pazarci su im drugi gosti na stadionu u Kruševcu i nadaju se prvim bodovima na novoj travi.

Novi Pazar

Prethodna sedmica je bila više nego uspešna za fudbalere Novog Pazara. Prvo su za vikend pobedili kragujevački Radnički u svom gradu na obalama Jošanice, da bi u zaostaloj utakmici slavili pobedu na Karađorđu protiv Vojvodine. Taj meč u Novom Sadu trebalo je da se igra još u 2. kolu ali je odložen zbog obaveza Novosađana u evropskim kvalifikacijama. Sa tih šest bodova Pazarci su se preselili u gornji deo tabele. Sada imaju 14 bodova i pred ovo kolo zauzimaju 7. mesto. U Kruševcu su, u elitnom rangu, igrali sedam puta, a pobedili su dva puta, poslednji put prošle godine.

Predlog

Ukoliko bi Pazarci slavili i pod Bagdalom bila bi to već lepa serija pobeda i za njih bi bila prava šteta što će se prvenstvo prekinuti na dve sedmice. Napredak želi da prekine niz bez pobede koji traje još od trijumfa nad Vojvodinom u Bačkoj Topoli. Golovi su prvi izbor i verujemo da će ih biti barem tri. Za 3+ kvota je 2.15 u kladionici King.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.