Subota, 05/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
05/10Bohum vs VolfzburgDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
04/10/2024 18:03
Bohum će u okviru 6. kola Bundeslige dočekati ekipu Volfsburga. Utakmica je na programu u subotu od 15 časova i 30 minuta.
Bohum

Uspijevao je Bohum prethodnih sezona da opstane među najboljim klubovima u zemlji, međutim ove sezone će čini se imati najteži posao. Veoma loše su ušli u novu sezonu i trenutno su uz novajliju Kil jedina ekipa koja ne zna za trijumf. Sa samo jednim osvojenim bodom nalaze se na pretposlednjem mjestu na tabeli i to samo zahvaljujući boljoj gol razlici.  Timovi se nalaze u sličnim formama i smatramo da je kvota na Bohum prevelika i vjerujemo da domaćin može do makar jednog gola.

Volfsburg

Volfsburg je solidno pojačao svoje redove i ne bi trebalo da imaju problema kada je u pitanju borba za opstanak. Godinama ne uspijevaju da se domognu Evrope, što je ove sezone skromno apostrofirano kao jedan od ciljeva. Nakon 5 odigranih mečeva ostvarili su 1 trijumfa, 1 remi i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 13. mjestu na tabeli sa 4 osvojena boda. Nakon 2 uzastopna poraza, u poslednjem kolu upisali su remi protiv Štutgarta rezultatom 2:2. Jedna su od ekipa koja do sada igra najefikasnije mečeve, a 10 postignutih i 11 primljenih golova dovoljno svijedoče o tome. 

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol na meču, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.70 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.