Subota, 05/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
05/10Union Berlin vs Borusija DortmunDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
04/10/2024 18:06
Union Berlin će u okviru 6. kola Bundeslige dočekati ekipu Borusije. Utakmica je na programu u subotu od 15 časova i 30 minuta.
Union Berlin

Rukovodstvo Union Berlina je nedavno objavilo podatak da se kreće u rekonstrukciju stadiona koji ne ispunjava uslove za igranje u Bundesligi. Međutim uz specijalnu dozvolu Union ipak domaće utakmice igra na svom stadionu koji bi nakon renoviranja trebao da postane zdanje na koje će moći da stane oko 40 hiljada ljudi. Dobro je tim iz Berlina ušao u novu sezonu i sa 8 osvojenih bodova trenutno se nalaze na 9. mjestu na tabeli. Seriju dobrih rezultata i prvi poraz u sezoni upisali su u poslednjem kolu na gostovanju protiv Mengengladbaha (1:0). Nevjerovatno zvuči da su do sada postigli svega 4 a primili samo 3 gola.

Borusija Dortmund

Borusija je ove sedmice imala obaveze u Ligi šampiona, a ubjedljiv trijumf protiv Seltika na Signal Iduna Parku je nešto što obećava. Naime Borusija je pred svojim navijačima trijumfovala sa čak 7 postignutih golova, što im je pomoglo da nakon 2. odigrana kola zauzmu lidersku poziciju Lige šampiona. U Bundesligi su ostvarili 3 trijumfa i po 1 poraz i remi, a u poslednjem kolu trijumfovali su protiv Bohuma rezultatom 4:2. Milioneri bi ove godine vrlo lako mogli da se uključe u borbu za titulu, a za tako nešto je potreban kontinuitet dobrih igara.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da će ovo biti jedan veoma zanimljiv i efikasan meč, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.68 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.