Nedelja, 13/10 - Fudbal, Italija, Lega Pro
13/10Ternana vs Askoli1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/10/2024 15:37
U nedelju nas očekuje dosta zanimljivih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ternane i Askolija. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Ternana

Fudbaleri Ternane igraju sjajno u poslednje vreme, a trenutno se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli Serije C, uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Peskaru.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila četiri trijumfa, uz samo jedan remi, pa je evidentno da ovaj tim u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou.
Inače, u prošlom kolu je Ternana remizirala na svom terenu protiv Kambopasa, a taj meč je završen bez pogodaka.

Askoli

Što se tiče Askolija, ovaj tim je trenutno stacioniran na petnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u trećem po kvalitetu rangu italijanskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva je nekadašnji prvoligaš ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Askoli očekivano poražen na svom stadionu od prvoplasirane Peskare, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Ternana igra sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da je ovaj tim veliki favorit na duelu protiv Askolija koji ima baš dosta problema u poslednje vreme, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.