Ponedeljak, 14/10 - Fudbal, Međunarodni, Africa Cup of Nations - Qual.
14/10Togo vs AlžirUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
13/10/2024 10:15
Gosti su već obezbedili plasman na Afrički kup nacija u Maroku a domaćin ima šansu da im se pridruži. Meč se igra u prestonici Togoa Lomeu u ponedeljak od 18 časova.
Togo

U prva dva kola kvalifikacija za sledeći Afrički kup nacija selekcija Togoa nije izgubila ali nije ni pobedila. Igrali su nerešeno sa Liberijom kao domaćini i sa Ekvatorijalnom Gvinejom kao gosti. Prvi poraz doživeli su pre četiri dana u Ažiru i to sa 5:1. Znalo se da su Alžirci veliki favoriti u ovoj grupi a da će se preostale tri reprezentacije boriti za drugo mesto i odlazak u Maroko. Togo nije uspeo da se plasira na prethodni kontinentalni šampionat u Obali Slonovače, naravno da nikad nisu bili ni na Mundijalu, a neće ni na naredni, pošto su u grupi sa Senegalom, Kongom i Sudanom i trenutno su 4. od šest timova.

Alžir

Pustinjske lisice, kako glasi nadimak selekcije Alžira, na Mundijalu nisu igrale od 2014. godine. Prioritet je odlazak u SADS, meksiko i Kanadu na naredno Svetsko prvenstvo, posebno sada kada su učešće na Afričkom kupu nacija u Maroku već obezbedili. U kvalifikacijama za Mundijal Alžirci se nalaze na vrhu tabele posle šetiri odigrana kola, ali je grupa izuzeto izjednačena i ništa se još uvek sa sigurnošću ne može tvrditi. U ovoj grupi kvalifikacija za Afrički kup nacija nemaju pravog rivala. U prva dva kola savladali su Ekvatorijalnu Gvineju na svom terenu i Liberiju u gostima. Najubedljviiji su bili pre nekoliko dana protiv Togoa na svom terenu oga su savladali sa 5:1. Sa maksimalnih 9 bodova i gol razlikom 10:1 čeka ih revanš u Lomeu i prilika da nastae niz uspeha.

Predlog

Samo jednom je Togo uspeo da pobedi Alžir i to pre više od deset godina. Razlika u kvalitetu je velika ali domaćin ima mnogo veći motiv u ovoj utakmici. Alžir je već na Afričkom kupu nacija a i jedan bod bi mnogo značio Togou. Zato izbegavamo konačan ishod i predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 1.59 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.