Ponedeljak, 14/10 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
14/10Island vs Turska1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/10/2024 18:49
Island će u okviru 4. kola B divizije Lige nacija dočekati selekciju Turske. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Island

Nije Island nimalo loše odigrao ovo izdanje dosadašnje Lige nacija i nakon 3 odigrana kola osvojili su čak 4 boda u veoma ujednačenoj grupi. Nakon trijumfa nad Crnom Gorom u prvom kolu, poraženi su od Turske sa 3:1, da bi potom u poslednjem kolu prije par dana stigli zaostatak od 2 gola protiv Velšana i na kraju izvukli bod. Na svakom meču su postigli makar po gol, a vjerujemo da ipak nemaju kvalitet da pomrse konce kvalitetnijim Turcima.

Turska

Selekcija Turske je mnogo napredovala u poslednje 2 godine, a dolazak Montele na klupu se ispostavio kao pravi pogodak. Plasman u četvrtfinale Euro je bio ogroman uspijeh i sada su na pragu da i u Ligi nacija naprave iskorak u A diviziju. Nakon 3 odigrana kola ostvarili su 2 trijumfa i 1 remi, te se  trenutno nalaze na liderskoj poziciji sa 7 osvojenih bodova. U poslednjem kolu su na domaćem terenu savladali Crnu Goru sa 1:0, a vjerujemo da će i u meču protiv Islanda pokazati svu svoju snagu.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gosti trijumfovati i shodno tome predlažemo dvojku po kvoti 1.77 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.