Tiket dana (sreda 21.03.2018)

Iako je sreda, malo je utakmica u ponudi. Za to je, pre svega, kriva pauza u prvenstvima koju će iskoristiti nacionalni timovi za odigravanje kontrolnih utakmica. Ipak, za prave igrače uvek ima dovoljno mečeva za stavljanje na tiket.

Krouli Taun – Vikomb – 3+ @ 2.05 u 10Bet

Ovde je gost favorit, ali je i domaćin izuzetno efikasan, pa nam je prvi izbor igra na golove. Vikomb se bori za direktan plasman u Ligu 1, beleži dobre rezultate i već bi se, uspehom u ovom meču, probio među prve tri ekipe. Domaćin je u poslednje tri utakmice osvojio samo dva boda i tako pokvario seriju od 8 pobeda u 10 utakmica pre toga. Šanse za baraž još nisu izgubljene, ali su sve manje kako se bliži kraj prvenstva. Gosti su , posle tri kola bez trijumfa, u subotu pobedili na gostovanju kod Barneta 2:0 i žele na to potvrde u ovoj utakmici. Pored pobede gostiju, koja bi trebalo da dođe, mislimo da će na meču pasti bar tri gola.

Real SC – Nacional – T22+ @ 2.05 u 10Bet

Zaostala utakmica portugalske Segunda lige u kojoj se sastaju “fenjeraš” Real Sport Klub i trećeplasirani Nacional iz Madeire. Naravno da su gosti znatno bliži pobedi jer se bore za ulazak u Prvu ligu i imaju dobre izglede da to i ostvare. Domaćin je posle užasne serije rezultata, koja ga je dovela na dno tabele, u poslednje vreme ostvario dve vredne pobede protiv B timova Benfike i Brage, ali je daleko od spasa. Nacional nije izgubio već sedam rundi, a ima četiri pobede u poslednjih pet utakmica. Pored trijumfa gostiju, verujemo da će se bar dve lopte zakoprcati u mreži domaćeg Reala.

Frensis Tiafo (SAD) – Nikolas Kiker (ARG) – 1 @ 1.22 u 10Bet

Prvo kolo drugog Mastersa u sezoni donosi nekoliko zanimljivih mečeva. Nosioci su slobodni u prvoj rundi Majamija, pa smo se opredelili za duel između mladog Ammerikanca Frensisa Tiafoa, momka koji nezadrživo grabi ka svetskom vrhu i Argentinca Nikolasa Kikera. Tiafo je favorit u ovom meču, što potvrđuje i relativno mala kvota na njegovu pobedu. On je turnir u Indijan Velsu završio već u prvom kolu, porazom od Eskobeda, ali je pre toga stigao do svoje prve titule na Atp turniru u Delrej Biču. Argentinac je tipičan “šljakaš”, i odgovaraju mu zemljani tereni, pa ne verujemo da ima neke veće izglede na betonu u Majamiju. Ovo je posledni turnir u prvom delu sezone na ovoj podlozi, jer kreće sezona na šljaci gde će Južnoamerikanci imati mnogo više šansi za uspeh. Tiafo je na 62. mestu na atp listi, dok je Kiker 87. teniser sveta, što takođe govori o favoritu u ovom okršaju.

Baskonija – Bamberg – 1 @ 1.20 u 10Bet

Španci su favoriti u duelu sa nemačkim timom i zbog kvalitetnijeg sastava, ali i zbog motiva u meču. Baskonija je trenutno osma i vodiće veliku borbu sa Makabijem, pre svih, za to poslednje mesto koje vodi u plej-of Evrolige. Ostalo je samo četiri kola do kraja regularnog dela i svaki neplanirani kiks, mogao bi da bude koban po klub iz Vitorije. Baskonija je u seriji od tri pobede u Evroligi i isto zoliko trijumfa ima iza sebe u španskoj ACB ligi. Bamberg je 12. sa 10 pobeda i trebalo bi da pobedi u sva četiri preostala meča, uz odgovarajuće rezultate konkurenata, da bi uhvatio poslednji voz za doigravanje, a u to je teško poverovati. Uz sve to, Nemci u poslednje vreme mnogo bolje igraju na svom parketu nego u gostima.

Ukupna kvota na tiketu sa dva fudbala, tenisom i košarkom iznosi 6.15

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.