Tiket dana (četvrtak 22.03.2018)

Sigurno dan sa najsiromašnijom ponudom fudbala u ovoj sezoni, ali su zato tu košarkaška Evroliga i Masters turnir u Majamiju.

Crvena zvezda – Fenerbahče – 2 @ 1.34 u 10Bet

Ma koliko bili patriotski nastrojeni, gosti su favoriti u ovom duelu. Beograđani su porazom u Atini ostali bez šansi za plej-of i u ostalim utakmicama igraće za utisak, koji je ionako povoljan, jer su stigli do 11 pobeda u 27 kola. Šampion Evrope želi da osigura prednost domaćeg terena u doigravanju, a pokušaće da stigne i do mesta broj dva, pošto je pol pozicija rezervisana za moskovski CSKA. Zvezdina prednost mogu da budu navijači, ali će i kod njih doći do pražnjenja zbog izgubljenih šansi da gledaju svoje ljubimce, eventualno, čak i na fajnal-foru u beogradskoj Areni.

Tenis Sandgren (SAD) – Giljermo Garsija-Lopez (ŠPA) – 1 @ 1.66 u 10Bet

Amerikanca je široki teniski auditorijum podrobnije upoznao na prvom Grend slemu sezone u Melburnu, kada je stigao do četvrtfinala, prethodno izbacivši Dominika Tima i Stena Vavrinku. Za njega je koban bio Novakov dželat, Korejac Čung.  Garsija-Lopez je tipičan Španac koji obožava da igra na šljaci, pa uvek kad može, izbegava turnire na brzim podlogama. Već je u poznim igračnim godinama i smatramo da je Amerikanac Sandgren, sa zanimljivim imenom, Tenis, favorit u ovom duelu. U krajnjoj liniji igra pred svojim navijačima. Na Atp listi ih deli 11 mesta, a bolje je plasiran Sandgren, koji je 58.

Kina – Vels – 0-2 @ 1.54 u 10Bet

Dve reprezentacije koje će Svetsko prvenstvo gledati na TV ekranima iskoristiće priliku da provere neke nove snage koje će predvoditi njihove nacionalne timove u narednim godinama i takmičenjima. Kinezi se ozbiljno spremaju da organizuju neki od narednih Mundijala. Fudbal je u najmnogoljudnijom zemlji na svetu u velikoj ekspanziji, ulaže se mnogo u klubove, čak i previše, pa je morala da interveniše i država, ograničavajući neoporezivu visinu transfera. Velšani nisu uspeli da se pored Srbije probiju do Rusije, a čak ni do baraža. Došlo je do promene na klupi, pa će selektor “zmajeva” biti legendarni as Mančester Junajteda Rajan Gigs, koji je u januaru zamenio Krisa Kolmena. Utakmica ima i takmičarski značaj jer se igra u okviru Kupa Kine, pa ne verujemo da će obilovati golovima, a mali favoriti su gosti.

Ukupna kvota na ova tri događaja, iz tri različita sporta, u kladionici 10Bet iznosi 3.42, nije mnogo ali je u redu za “preživljavanje” do vikenda.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.