Tiket dana (petak 23. 03. 2018)

U centru pažnje biće kontrolne utakmice fudbalskih reprezentacija, posebno onih koje će igrati u Rusiji. Evroliga se bliži kraju, a Masters u majamiju se zahuktava. Evo našeg predloga šta da stavite na tiket.

Nemačka – Španija – 3+ @ 1.95 u 10Bet

Jedna od najinteresantnijih utakmica koje će se širom sveta igrati u petak. Aktuelni svetski šampion iz Brazila, dočekuje prethodnog prvaka iz Južne Afrike. Nemci su bbili dominantni u kvalifikacijama, dok su Španci imali zanimljivu trku sa Italijanima za prvo mesto, ali su je dobili zahvaljujući ubedljivoj pobedi na svom terenu, pa su ”azuri” morali u baraž, koji znamo kako je prošao. Utakmica se igra u Dizeldorfu na stadionu Fortune, lidera Cvajte i najverovatnije povratnika u Bundesligu. Selektor Joakim Lev nije pozvao dvojac Borusije iz Dortmunda, Marka Rojsa i Marija Gecea, strelca pobedonosnog gola u finalu Mundijala u Brazilu. Neće biti ni duže povređenog golmana Manuela Nojera, ali su svi ostali tu. Španci dolaze sa trojicom novajlija, selektor Lopetegi je pozvao fudalera Čelsija Marka Alonsa, koji je treća generacija u porodici koja će nositi dres ”furije”, pošto su za nacionalni tim igrali i njegov otac i deda. Tu su još i Pareho iz Valensije i Rodri iz Viljareala. U reprezentaciju se vraća i Dijego Kosta. Samo četiri dana posle ovog meča, Nemci igraju sa Brazilom, a Španci sa Argentinom. Naš predlog je da zaobiđete konačan ishod, uživate u meču i odigrate na golove. Naš predlog je tri, ili više.

Francuska – Kolumbija – 1 @ 1.47 u 10Bet

Evropski vicešampion ima velike ambicije u Rusiji, što je i razumljivo s obzirom koliko kvalitetan sastav poseduje. Kolumbijci su imali sreće na žrebu i igraće na Mundijalu u, po mnogima, najlakšoj grupi sa Japanom, Poljskom i Senegalom. U ovom meču za Kolumbiju neće moći da igra fudbaler Boke Juniors Edvin Kardona, koji je zbog rasističkog postupka prema igračima Južne Koreje, kažnjen sa pet utakmica neigranja. Većinu će odraditi u pripremnom periodu, ali će propustiti bar jednu i na Svetskom prvenstvu. Ostale zvezde su tu, Radamel Falkao se oporavio od povrede, Rodrigez igra sve bolje u Bajernu, ali i pored toga su ”trikolori” apsolutni favoriti. Iluzorno je nabrajati sve igrače koji nose dresove najbolji svetskih klubova, pa će selektoru Didijeu Dešampu biti najteže da odredi prvu jedanaestoricu. Kvota na pobedu domaćina nije velika, ali verujemo da je izvesna. Ko želi, može da je pojača igrom domaćin daje dva gola.

Filip Krajinović (Srb) – Liam Brodi (V. B.) – 1 @ 1.21 u 10Bet

Srpski reket broj dva odlično koristi benefite koje mu donosi dobar plasman na Atp listi. I na drugom Mastersu u sezoni bio je slobodan u prvom kolu kao nosilac, pa će na teren tek u drugoj rundi, gde ga je pogledao i žreb, jer će za protivnika imati kvalifikanta, Britanca Liama Brodija. Naš predstavnik je favorit u ovom meču, a svi priželjkujemo da u trećem kolu gledamo okršaja naša trenutno dva najbolja tenisera, Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića, što će se i desiti ako obojica prebrode drugo kolo. Krajinović je imao solidan nastup i u Indijan velsu, ali je, čini se, prelako položio oružje pred Rodžerom Federerom. Pobeda protiv Brodija donela bi mu 90 poena, što nije zanemarljivo, a čak ni protiv Đokovića, šanse mu nisu male. Britanac je prebrodio dva kruga kvalifikacija i u prvom kolu savladao domaćeg tenisrea Bjorna Fratanđela, takođe kvalifikanta. Brodi je tek 169. teniser na Atp listi, pa Filip ne bi trebalo da ima previše zahtevan zadatak.

Bajern – Darušafaka – 1 @ 1.27 u 10Bet

Neverovatno šta je Bajern ispustio u Istanbulu pre dva dana. Vodila je ekipa našeg selektora Aleksandra Đorđevića sa 23 poena razlike, imala poslednji napad i prednost od jednog poena na 11 sekundi pre kraja, ali su se Lučić i Jović spetljali i izgubili loptu, pa je Kid trojkom u poslednjoj sekundi doneo veliku pobedu turskom timu, koji je poveo 1:0 u polufinalnoj seriji Evrokupa. To je ukratko siže dešavanja sa prvog meča u Istanbulu, mada je prostora premalo da se sve važno i zanimljivo pobroji. Nemački tim mora da trijumfuje u Minhenu i vrati se u Istanbul na majstoricu. Sada je Darušafaka bliža finalu i sigurno da turski predstavnik silno želi povratak u Evroligu, a jedina šansa mu je Evrokup. Bajern je pokazao da ima dobar tim, ali mu je potrebna maksimalna koncentracija da bi došao do pobede i na svom parketu. Darušafaka će se, po nama, više uzdati u duel pred svojim vatrenim navijačima.

Ukupna kvota na ova četiri događaja u kladionici 10Bet je 4.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.