Tiket dana (sreda, 28.03.2018)

Siromašna ponuda sportskih događaja u sredu, samo je uvod u predstojeći vikend, prebogat raznim dešavanjima.

Magdeburg – Cvikau – 1 @ 1.43 u 10Bet

Domaćin ima tri boda manje, ali i utakmicu manje odigranu od vodećeg Paderborna. U duelu sa ekipm Cvikaua je apsolutni favorit i treba očekivati da upiše novu pobedu. Ovo je treća uzastopna utakmica koju igraju na svom terenu, a prve dve, protiv Alena i Osnabrika, rešili su u svoju korist. Gosti su u seriji od tri meča bez pobede, nalaze se na 14. mestu, ali još uvek sa solidnom prednošću ispred timova koji su u zoni ispadanja. Kvota na pobedu Magdeburga nije velika, ali je možete uvećati dodavanjem igre domaćin daje dva gola.

Askoli – Bari – 0-2 @ 1.55 u 10Bet

Jako teška utakmica za prognoziranje igra se u okviru vanrednog 33. kola Serije B. Prosto se ne zna kome su bodovi potrebniji. Domaćinu za beg iz zone ispadanja, a gostima za priliku da izbore direktan plasman u Seriju A. Askoli se malo oporavio posle tri poraza u nizu, pa ima pobedu i remi u poslednje dve utakmice. Za vikend su doneli bod sa gostovanja Speciji. Bari je na stadionu “Sveti Nikola” lako pobedio Brešu, a pre toga je imao tri uzastopna remija, pa je trenutno na četvrtom mestu, ali blizu Palerma i Frosinonea na drugom i treće, dok je vodeći Empoli na solidnoj udaljenosti. Motiva je na pretek i kod jednih i kod drugih, pa se odlučujemo da igramo na mali broj golova, jer je konačni ishod nemoguće predvideti.

Sent Džonson – Hamilton – 3+ @ 2.15 u 10Bet

Zaostali meč elitnog škotskog ranga ne odlučuje gotovo ni o čemu. Istina, rivali još nisu obezbedili opstanak, ali se čini da neće imati velikih problema oko toga. Gosti su samo pet bodova odmakli Partiku, koji se nalazi na mestu koje vodi u baraž, ali imaju i dve utakmice manje od njih. Domaćin igra u poslednje vreme toplo-hladno i u poslednji šest mečeva ima po dve pobede, poraza i nerešenih rezultata. Gosti su imali jedan loš niz u kome su upisali pet uzastopnih poraza, ali su se oporavili u poslednje tri utakmice i zabeeležili dve pobede i remi. Računajući da nema previše opterećenja, smatramo da će gledaoci uživati u velikom broju golova, odnosno da će ih biti bar tri, a kvota na tu igru je više nego dobra.

Venus Vilijams (SAD) – Danijel Rouz Kolins (SAD) – 1.26 @ u 10Bet

Pomalo iznenađujući par četvrtfinala na turniru u Majamiju u ženskoj konkurenciji. Ako se za stariju sestru Vilijams to i moglo očekivati, druga Amerikanka Danijel Rouz Kolins je veliko iznenađenje. Ona je prošla dva kruga kvalifikacija, a zatim je izbacila Irinu Begu, Koko Vandervej, Donu Vekić i Moniku Puig. Trenutno je tek na 93. mestu, ali nema sunje da je od ponedeljka očekuje ozbiljniji napredak na Wta listi. Ipak, mislimo da su joj male šanse protiv preiskune Venus, koja je imala dva ozbiljna ispita u prethodne dve runde i eliminisala Kiki Bertens i Džoanu Kontu. Ono što je sigurno, bar jedna domaća teniserka igraće u polufinalu Majamija, mi smatramo da će to biti Venus Vilijams.

Ukupna kvota na ova četiri događaja u kladionici 10Bet iznosi tačno 6.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.