Tiket dana (utorak, 22.05.2018)

Jako loša ponuda očekuje kladioce u utorak, ali je to nešto na šta se moramo navići u danima pred nama. Ipak, za jedan tiket uvek je dovoljno utakmica, treba ih samo ispravno istipovati.

Erebro – Kalmar – GG @ 1.74 u 10Bet

Šveđani igraju po ubrzanom tempu pošto će i njihov nacionalni tim igrati na Mundijalu. Malo reprezentativaca igra u domaćem prvenstvu, ali će mnogi navijači pohrliti u Rusiju, pa ko bi ostao da gleda domaći fudbal, zato će tada uslediti pauza u šampionatu. U duelu Erebra i Kalmara teško je odrediti favorita. Ob ekipe su u gornjem delu tabele, a deli ih samo jedan bod, pošto Kalmar ima 16, u odnosu na 15, koliko je osvojio Erebro. Domaćin je posle tri uzastopne pobede doživeo dva poraza, ali je igrao protiv vodećeg Hamarbija i odličnog Đurgardena. Kalmar je imao seriju od četiri pobede, koju je prekinuo porazom od Bromapojkarne, potpuno neočekivanog. I jedni i drugi imaju priliku za popravni, a mi mislimo da će golova biti u obe mreže.

Viking – Alesund – GG @ 1.58 u 10Bet

Prvi veliki derbi norveške druge lige u kome se sastaju, po opštem mišljenju, dve ubedljivo najjače ekipe, odnosno timovi koje će ostali teško sprečiti da naredne sezone igraju u eliti. Gosti su lideri i imaju bod više, a još uvek su bez poraza. Viking je poklekao jednom, na gostovanju kod Brinea, ali je u ostalim utakmicama bio ubedljiv. Alesund je podbacio u prethodom kolu kada je remizirao na svom terenu sa Stromenom 2:2, pa sada ne bi sme da izgubi u Stavangeru ako želi da ostane na vrhu tabele. Očekujete efikasnu utakmicu i golove na obe strane.

Helsinki – Inter Turku – 1 @ 1.38 u 10Bet

Šetnju Skandinavijom završavamo u Finskoj. U glavnom gradu se sastaju aktuelni šampion i Inter iz Turkua. Helsinki je trenutno drugi sa bodom zaostatka ta Rovanijemijem, ali ima i utakmicu manje odigranu. I ove sezone je klub iz prestonice “zemlje hiljadu jezera” glavni favorit za titulu, ali bilo je tako i u nekim ranijim sezonama, pa je pehar išao u vitrine drugih klubova. Inter nije dobro počeo i trenutno je tek deveti sa samo osam bodova.  Nemamo dilemu oko pobednika, ali ne verujemo u mnogo golova.

Ukupna kvota na tri utakmice skandinavskih liga u kladionici 10Bet iznosi 3.79.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.