Tiket dana (utorak, 29.05.2018)

Ne pamtimo kad je utorak bio sa ovako oskudnom fudbalskom ponudom. Za one koji moraju da sastave tiket i danas, pokušali smo da pronađemo parove. Pa evo ih…

Helsinki – SJK – 0-2 @ 2.00 u 10Bet

Šampion se na volšeban način izvukao u subotu, kada je gubio 2:0 na svom terenu od Honke, dvadeset minuta pre kraja. Ipak, dva igrača više na terenu imao je Helsinki i to je uspeo da kapitalizuje za samo sedam minuta, od 73. do 80. kada je postigao tri gola. Tako je ostao usamljen na čelu tabele, ali po igrama ne uliva veliko poverenje. Gosti su još slabiji. Pre tri godine bili su prvaci, ali su zatim sve više padali na tabeli, pa su naredne godine završili kao treći, da bi u prethodnoj sezoni bili tek šesti. Sada su još gori, nalaze se na 10. mestu sa samo 8 bodova, posle devet utakmica. Jedino što su sačuvali iz vremena kada su bili šampioni, to je da primaju malo golova, a postižu ih još manje. Kvota na pobedu domaćina je mala, pa smo se odlučili na igru 0-2 gola, koja može da se kombinuje sa pobedom HJK-a.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Varnamo – Falkenberg – 2 @ 2.35 u 10Bet

Pokušaćemo sa još jednom jakom kvotom i to na utakmici švedske druge lige. Poslednjeplasirani Varnamo dočekuje jednog od kandidata za plasman u elitu, ekipu Falkenberga. Gosti su favoriti, ali je u ovoj lifi razlika u kvalitetu ekipa dosta mala, pa budite oprezni. Domaćin je u seriji od pet utakmica bez trijumfa, a na poslednje dve zabeležili su ubedljive poraze. Falkenberg je na deobi trećeg mesta, na poslednje tri utakmice ima dve pobede i remi. Pokušajte sa pobedom gostiju.

Denis Šapovalov(KAN) – Džon Milman(AUS) – 1 @ 1.43 u 10Bet

Dodaćemo i jedan teniski meč iz prvog kola drugog Grend Slema u sezoni, Rolan Garosa. Sastaju se nova svetska zvezda Denis Šapovalov i Australijanac Džon Milman. Kanađanin ruskog porekla je zablista ove sezone na šljaci, imao je nekoliko sjajnih partija, a najveći uspeh zabeležio je u Madridu gde je stigao do polufinala Mastersa, što ga je dovele na 25. mesto ATP liste. Milman nije klasičan Australijanac, pošto se dobro snalazi na najsporijoj podlozi, ali se on odlučio da put ka vrhu krči preko čelendžera. Stigao je do 59. mesta, ali mislimo da nema neke veće izglede protiv tinejdžerske senzacije iz Kanade.

Ukupna kvota na dve fudbalske utakmice i jedan teniski meč u kladionici 10Bet iznosi 6.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.