Tiket dana (sreda, 13.06.2018)

tiket dana

Na programu su prve utakmice finala Plej ofa za popunu elita u Španiji i Italiji, kao i uatkmice norveškog Kupa.

Mjoldalen – Havesund – 2 @ 2.34 u 1xbet

Sastaju se drugoligaš i prvoligaš, pa je logično da predstavnik elite bude favorit. Uz sve to Havesund je u dobroj formi, vezao je dve pobede u prvenstvu i to bez primljenog gola. Mjoldalen, za razliku od prošlih sezona, igra izuzetno neefikasno na svom terenu, ali je uspeo da u nedelju preokrene protiv Ham Kama, i slavi 2:1. Kvota na pobedu gostiju je odlična, vredi pokušati.Registruj se na 1XBet

BATE Borisov – Gomel – 1/1 @ 1.57 u Unibet

Posle perfektne serije rezultata, šampion je napravio dva vezana kiksa, remi kući i poraz na strani. Sada mu se Dinamo iz Minska ponovo primakao na samo dva boda, pa bi i treći kiks, u ovako kratkom roku, bio zabrinjavajući. Srećom po BATE dolazi im Gomel, ekipa koja igra očajno od starta sezone i nalazi se na samom začelju sa sedam osvojenih bodova. Pored toga Golem je na četiri gostovanja osvojio samo bod, a protivnici su bili mnogo slabijeg kvaliteteta od tima iz Borisova. BATE će sve rešiti još u prvom poluvremenu.
Registruj se na Unibet

HIFK – KPV – GG @ 1.80 u 10Bet

Derbi meč druge finske lige u kom se sastaju dve prvoplasirane ekipe, koje žele plasman u elitu, mada su im konkurenti Jaro, Haka, KTp i ostali, nekadašnji prvoligaši. Oba tima osvojili su po 14 bodova u prvih sedam kola, a samo po jednom su pognute glave napuštali teren. Pošto samo prvo mesto donosi plasman u najjači rang u narednoj sezoni, ovde ne bi trebalo da bude mnogo kalkulacija, pa predviđamo igru na gol više.  Naš predlog je GG, jer oba rivala imaju dobar napad.
Registruj se na 10Bet

Ukupna kvota na tri utakmice u kladionici Unibet iznosi 6.61.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.