Tip dana: Francuska – Peru: U najavi, fudbal za sladokusce

U drugom kolu grupe C sastaće se Francuska i Peru u Jekatarinburgu. ”Trikolori” su, pomalo srećno, osvojili bodove protiv Australije, dok su Peruanci bili miljama od fortune, pa su doživeli nezaslužen poraz od Danaca.

Francuska: Ne samo za bodove, već i za utisak

“Petlići” su uspešno startovali, zabeležili su očekivan trijumf nad “kengurima”, ali nisu oduševiil. Šta više, zabrinuli su svoje navijače koji od njih očekuju borbu za tron. Golove protiv Australije postigli su Grizman, nakon penala koji je dosuđen posle gledanja snimka i Pol Pogba, uz pomoć defanzivca “ozija”Aziza Behiča, kome je kasnije gol i pripisan. Tri boda su velika, ali ako žele daleko na ovom Mundijalu, Francuzi moraju znatno da poprave igru. Izgleda da oni kiksevi u pripremnim utakmicama protiv Kolumbije i SAD-a nisu bili slučajni, pa će Didije Dešan morati da razmisli možda i o nekoj promeni u sastavu. Srećom po njih, Antoan Griznam je fudbaler koji redovno trese mreže, a isto se očekuje od Kilijana Mbapea i Olivijea Žirua, pa bar o efikasnosti ”trikolori” ne bi trebalo da brinu.

Peru: Ako im sreća vrati bar delić onoga što im je oduzela protiv Danske…

Dugo ih nije bilo na Mundijalima, pa ne čudi euforija u zemlji ”potomaka Inka”. Predvođeni odličnim napadačima Džefersonom Farfanom i “pomilovanim” Paulom Gererom, Peruanci su sastav koji može da parira svakoj reprezentaciji. Potvrđeno je to i protiv Danaca, a samo je fortuna spasila vikinge u nekoliko navrata, a posebno kod promašenog penala Kristijana Kueve u prvom poluvremenu. U finišu utakmice protiv  blistao je golman Danaca Kasper Šmajhel, pa je i on jedan od “krivaca” zašto su bodovi pripali evropskoj selekciji. Razočaranje je veliko među Peruancima, ali daleko od toga da su se predali. Francuska jeste favorit, ali se na ovom Mundijalu mnogo puta, već do sada, pokazalo da je to samo mrtvo slovo na papiru. Argentinski selektor Rikardo Gareka, sigurni smo, napraviće pravi balans između želja i mogućnosti i napraviti taktiku koja neće prijati “trikolorima”.

Naš predlog:

Iako svi vide Francuze kao favorite, smatramo da će meč biti efikasan, i da će Peru uspeti da pogodi mrežu koju će čuvati Ugo Loris. Prvi predlog je GG, dok hrabriji mogu da pokušaju i sa GG3+. Smatramo, takođe, da Francuzi neće uspeti da savladaju južnoamerikance, pa da je X moguć ishod. Šta više, ko voli velike kvote neka pokuša sa x/x.

Kladionica 1xbet na njihovu pobedu stavlja koeficijent 1.61, pobeda Perua je 6.50, a remi 4.20. Za igru gol- gol u 1xbet vas očekuje kvota 2.07, a 3+ 2.06. Ukoliko se odlućite za prelaz x/x je 5.50.Registruj se na 1XBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.